USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У волинському лісі хотіли вчинити вбивство

24 Травня 2013 17:32
Двох волинян затримали у лісі з незареєстрованими рушницями, мовляв, чоловіки йшли на полювання на козулю.
23 травня 2013 року о 22 годині в урочищі «Вісов» Маневицького району під час рейду лісова охорона ДП «Маневицьке ЛГ» затримала двох мешканців села Комарове Олександра С. та Андрія Ф., - повідомили у прес-службі Волинського управління лісового та мисливського господарства.

«Чоловіки зі зброєю, яких ми зупинили, зізналися, що хотіли вполювати козулю, але документів у них немає», - розповідає мисливствознавець Маневицького лісгоспу Микола Корець.

У потенційних браконьєрів вилучили два примірники незареєстрованої мисливської гладкоствольної зброї.
Наразі працівники Маневицького РВ УМВС перевіряють факт незаконного полювання.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
андрiй76 Показати IP 24 Травня 2013 19:31
Що за "тупий"заголовок до цієї статті?..Хотіли вчинити ВБИВСТВО у лісі.Я теж хотів вчинити вбивство...комара,який сів мені на задницю,але він вчасно втік...
Григорій до андрiй76 Показати IP 24 Травня 2013 20:20
Комар втік сам? Ну значить "Дякуючи хорошій фізичній формі і відмінній реакції жертва врятувалась від серійного вбивці, на совісті якого не один десяток загублених життів!"

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus