USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.71 9.93

У «Волиньторфі» заявляють про рейдерське захоплення

26 Лютого 2013 11:31
Працівники ДП «Волиньторф» нарікають на рейдерське захоплення підприємства.

Про це йшлося під час оголошення запиту до прокурора області Андрія Параки та голови Волинської ОДА Бориса Клімчука депутатом Людмилою Кирдою, - інформує «Волинська правда».

До депутата обласної ради Людмили Кирди звернулись працівники ДП «Волиньторф» та сільський голова Прилісненської сільської ради Ігор Терещенко у зв’язку з напруженою ситуацією, що виникла на підприємстві цими днями.

Депутат, своєю чергою, звернулась до прокурора області Андрія Параки та голови Волинської ОДА Бориса Клімчука повідомила, що до неї, як до депутата, звернулися працівники державного підприємства «Волиньторф»,

Кирда повідомила, що у зв’язку з тим, що на підприємстві з’явився новий керівник, повноваження якого не підтверджені наказом про призначення, люди стурбовані подальшою долею підприємства.

За словами депутата, невідома особа, яка називає себе новопризначеним директором, вимагає віддати йому статутні документи та печатку підприємства. На думку Кирди, це суперечить чинному законодавству, оскільки попередні керівник – Іван Киричик – не звільнений наказом і перебуває на цей час на лікарняному.

Нині підприємство охороняє 25 охоронців.

Більше того, за словами Кирди, є інформація про те, що новоприбулий керівник їде на завод з бійцями спецпідрозділу.

«Зухвала поведінка невідомої особи, яка називає себе новим директором, викликає протест у колективі», – йдеться у запиті.

Присутній на сесії голова Волинської ОДА Борис Клімчук заявив: «Ми займаємося цією проблемою». Губернатор Волині повідомив, що це питання на контролі влади вже другу добу. Більше того, Клімчук повідомив, що є подання від 11 лютого цього року до профільного міністерства з проханням продовження контракту для Івана Киричика. «Врегулюємо це питання в законний спосіб», – сказав губернатор.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus