USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У волинянина вилучили незаконні «іграшки»

28 Травня 2013 14:19
Незаконну зброю зберігав у себе вдома волинянин.

Про це повідомили у СЗГ УМВС України у Волинській області.

Так, дві одиниці зброї вилучили оперативники Луцького районного відділу у 21-річного мешканця району.

Зокрема рушницю та револьвер іноземного виробництва калібру 4.5 міліметра чоловік зберігав за місцем проживання. Жодних документів на вилучену зброю він не мав.

Наразі зброю направили на дослідження в НЕКЦ при УМВС України у Волинській області. Триває перевірка.

Довідково:
Незаконне носіння, виготовлення, зберігання та збут вогнепальної зброї, боєприпасів та вибухових матеріалів, згідно з статтею 263 Кримінального кодексу України, караються позбавленням волі на строк від двох до п’яти років, але особи, які добровільно здадуть зброю в міліцію, звільняються від кримінальної відповідальності.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Дожилися Показати IP 28 Травня 2013 15:14
4,5 мм.... Гвинтівка - пневматична, револьвер - флобер..... Все законно, і саме так, як написали - зберігати можна без всяких дозволів. А давайте водяні пістолети повідбираємо у всіх, а краще просто наручники всім вдягнемо (сам стикався з "правоохоронцями", які на повному серйозі доказували що дозволений калібр пневматики 4,0 мм, були послані, причому досить далеко з демонстрацією витягу з Закону про зброю).

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus