USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

У ящиках кемпінг-фургону перевозили немовлят

21 Березня 2011 10:20
Двох 2-місячних немовлят намагалися незаконно вивезти з України у фургоні.

Про це ЗІКу повідомили у відділ з питань взаємодії зі ЗМІ та зв’язків з громадськістю ДПС України.

Дівчаток у ящиках під диваном кемпінг-фургона виявила спільна прикордонно-митна оглядова група пункту пропуску «Лужанка», що у Закарпатській області.

Сьогодні, 21 березня, о 07.00 під час перевірки кемпінг-фургона «Мерседес», яким їхали з України 38-річний і 66-річний громадяни Франції – батько та син, прикордонники зауважили, що водій сильно нервує. Тому «будинок на колесах» направили на поглиблену перевірку. Немовлят знайшли у ящиках для речей під диваном. Дівчатка були без свідомості, можливо, під дією якихось препаратів, та не реагували на зовнішні подразники. Медики «швидкої допомоги», яких викликали прикордонники, встановили, що діти живі.

Після виявлення дітей 66-річний водій надав два свідоцтва про народження, виданих у Києві, у яких вказувалося, що батьками немовлят є громадяни Франції. Наразі обставини правопорушення з’ясовуються. Поінформовані підрозділи СБУ та МВС.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus