USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Учасники ДТП на Перемоги понад дві години чекають на правоохоронців. ВІДЕО

27 Серпня 2008 10:23
Приблизно о 8:00 на проспекті Перемоги у Луцьку трапилася ДТП. Однак станом на 10:00 працівники ДПС на місце аварії так і не прибули, – повідомляє 27 серпня репортер «Волинських Новин».
В аварію потрапили два автомобілі: «Шевроле» вдарив «Фольксвагена». Про обставини ДТП водії розповісти відмовляються . Вони уже дві години очікують на приїзд правоохоронців. «Вони вам все й розкажуть», – зауважив один із учасників зіткнення.
На щастя, люди у цій аварії не постраждали. Та й самі автівки не дуже пошкоджені: в них відлетіли номерні знаки та бампер.
Проблема в іншому – пробка від місця аварії (яка сталася поблизу приміщення OTР-Банку ) розтягнулася до середини залізничного мосту. У ній наразі застрягли 17 тролейбусів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Анонім Показати IP 27 Серпня 2008 10:43
За якихось 2 недоумків та ментів, які не поспішають приїхати і розігнати їх страждають тисячі людей, які змушені стояти в корках, або йти пішки.
Анонім Показати IP 27 Серпня 2008 10:48
Сподіваюсь керівництво міського відділу ДАІ дадуть пояснення та коментарі. Враховуючи час відсутності працівників на місці пригоди, плюс час на оформлення відповідних документів на місці пригоди та в ДАІ - відправляти водіїв на аналіз крові щодо вмісту спиртного буде безглуздо.
перехожий Показати IP 27 Серпня 2008 10:57
Через неросторопність працівників Державтоінспекції у тисяч лучан сьгодні був зіпсутий настрій: вони спізнювались на роботу. А поянювати керівникам, що причина полягає в звичайній дорожній "пробці", надзвичайно важко. У той же час керіництво ДАІ весь час втокмачує громадянам, що причина їхньої поганої роботи малі штрафи. Незначні суми штрафів завжди можна компенсувати їх великою кількістю. Якщо лихача оштрафувати за порушення правил 10 разів на день, то йому цього мало не здасться. А черговий офіцер ДАІ на місце аварії повинен прибувати хвилин за десять.
Анонім Показати IP 27 Серпня 2008 10:58
ЩО ЦЕ ЗА НОВИНА? Полова.
Анонім Показати IP 27 Серпня 2008 12:14
Нормальна новина, лучани (особливо керівництво) повинно знати з яких причин працівники спізнились на роботу. А керівництво ДАІ повинно невідкладно дати свої пояснення. Це не перший випадок довготривалого виїзду ДАІшників на місце пригоди.
Анонімний лучанин Показати IP 27 Серпня 2008 12:48
Взагалі це проблемне перехрестя. Поруч світлофор можна поєднати з даним перехрестям і проблема вирішиться. А ні, то знову будуть аварії продовужуватись. Хай ДАЙ та місто тзадумаються.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus