USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Учора на Волині сталися ДТП з участю пішохода, двох автівок і воза

30 Грудня 2008 17:46
Вчора, 29 грудня, на Волині трапилися наїзд на пішохода і зіткнення із гужовим возом. Про це повідомляють «Волинські Новини».
У Володимирі-Волинському 29 грудня о 10.00 на автодорозі по вулиці Ковельскій 53-річний підприємець, житель міста, керуючи автомобілем «ГАЗ 31105» скоїв наїзд на пішохода 60-літню пенсіонерку, мешканку Володимира. У результаті ДТП жінка з тілесними ушкодженнями доставлена в райлікарню.
А о 19.55 надійшло повідомлення про ДТП у чергову частину Рожищенського райвідділу міліції. Між селами Переспа і Козин водій «БМВ-318», 28-річний лучанин, рухаючись у напрямку Луцька, скоїв зіткнення із гужовим возом під керуванням 27-літнього мешканця Козина. Віз їхав у попутному напрямку. Але під час руху кінь сполохався і виїхав на смугу руху іномарки, де й відбулося зіткнення.
Довідково:
За минулий тиждень з 22по 28 грудня на автошляхах області зареєстровано 11 автопригод, у яких 2 людей загинуло, 13 травмовано. Основні причини ДТП – перевищення швидкості водіями та нехтування правилами пішоходами за складних погодних умов. Аварії з загиблими трапилися в один день – 23 грудня (наїзд на пішохода в Луцьку; на автодорозі  поблизу села Гремяче Ківерцівського району загинула пасажирка автомобіля «Форд-Транзит», водій якого не справився з керуванням, зїхав у кювет, де зіткнувся з придорожнім деревом).
Окрім того, за цей тиждень трапилося 2 ДТП за участю гужового транспорту, в яких серед постраждалих є малолітні діти.
Державтоінспекція Волині наголошує, що недотримання мір особистої безпеки (гужовий транспорт без світловідбивачів), керування  напідпитку, виїзд на автомобільні дороги державного значення, автодороги з інтенсивним рухом транспорту  та інші порушення правил дорожнього руху особами, що керують велосипедами , гужовим транспортом і погоничами тварин – штраф у сумі 85-136 гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 30 Грудня 2008 19:07
[вирізано - цензура] на конях біля траси їздити.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus