USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Українець приховав майже 80 тисяч злотих, рухаючись через «Ягодин»

6 Вересня 2013 16:12
Майже 80 тисяч польських злотих незаконним шляхом намагався перевезти громадянин України через автомобільний митний пункт пропуску «Ягодин».

Працівникии Ягодинської митниці Міндоходів припинили спробу незаконного переміщення іноземної валюти, а саме 78,8 тисяч злотих через митний кордон України. Про це повідомили у прес-службі волинських міндоходівців.

ЧИТАТИ ЩЕ: У ВАНТАЖНОМУ ПОТЯЗІ НА ВОЛИНІ ВИЯВИЛИ КОНТРАБАНДУ

Як стало відомо, громадянин України, слідуючи з України в Республіку Польща, намагався шляхом приховання від митного контролю перемістити через митний кордон України іноземну валюту в сумі 78,8 тисяч злотих, що по курсу Національного Банку України станом на 6 вересня 2013 року становить 194 тисячі гривень.

Як повідомлять фахівці Ягодинської митниці Міндоходів, громадянин України задекларував лише факт переміщення ним 10 тисяч доларів та 700 євро через митний кордон України, а приховану готівку було виявлено лише під час перерахунку задекларованої валюти.

За даним фактом незаконного ввезення іноземної валюти складено протокол про порушення митних правил. Гроші вилучено працівниками Ягодинської митниці Міндоходів.

Довідка. Відповідно до ст.472 МК України громадянин України незадекларував готівки, тобто не заявив за встановленою формою точних та достовірних відомостей про валюту.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
андрiй76 Показати IP 6 Вересня 2013 16:43
Дурень...З такими сумами літаком треба літати,перевірено на собі...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus