USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.70
  • PLN 9.76 9.98

Українців не було на літаку, що зазнав катастрофи у Підмосков'ї, – МЗС

11 Лютого 2018 20:36
Громадян України на борту літака Ан-148 Саратовських авіаліній, який 11 лютого розбився в Підмосков'ї, не було.

Про це повідомив дипломат Міністерства закордонних справ України Василь Кирилич у Twitter.

«За попередньою інформацією консула, громадян України не було на борту літака Ан-148, який зазнав катастрофи в Підмосков'ї», - написав він.



За даними російських ЗМІ, на борту літака перебували жителі Оренбурзької області, Санкт-Петербурга і Москви. Також серед пасажирів був громадянин Швейцарії.

Рятувальники вже знайшли чорний ящик літака і тіла двох загиблих. Пошуково-рятувальна операція триває.

11 лютого в Підмосков'ї зазнав катастрофи пасажирський літак Ан-148 авіакомпанії «Саратовські авіалінії». На борту - 71 людина: 65 пасажирів і шість членів екіпажу. Шансів залишитися живими - не було.

Цей рейс «Саратівських авіаліній» прямував з московського Домодєдова до Орська. Лайнер вилетів, набрав висоту в дві тисячі метрів. І буквально за 7 хвилин після зльоту пропав з радарів поблизу села Степаново Раменського району, передає ТСН.

А далі з'явилися кадри: уламки з поштовими листівками всередині в радіусі кілометра від місця катастрофи.

Одна з версій - АН-148 зіштовхнувся в небі з гвинтокрилом «Пошти Росії». Щоправда, у відомстві від участі в авіатрощі вже відхрестилися. Пояснюючи тим, що нібито на борту пасажирського літака був невеличкий мішок з конвертами.

Тепер розглядають версії та помилки пілотів, і несправності літака. Щоправда, перед вильотом технічних несправностей не виявили. А пілоти про аварійну посадку не просили.

Достовірних даних про причини катастрофи поки немає. Один з двох самописців уже знайдено. Триває пошук загиблих. Відомо, що серед жертв - троє дітей. Більшість пасажирів мешкали в Оренбурзській області.

За попередньою інформацією українських дипломатів, українців на борту не було.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
українка Показати IP 12 Лютого 2018 08:45
Чому така несамовита і нездорова увага до якогось сраного Саратова, країни ворога Росії що щодня вбиває укранців? Та щоб там по 100 літаків падало і по 50 військових збивали по світу!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus