USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку - пожежа з постраждалими. ФОТО

7 Січня 2017 17:04
Пожежа, яка виникла з побутових причин, понівечила будинок. Літній чоловік, який на той момент був у хаті отримав значні опіки.

У приватному будинку Луцька на вулиці Янки Купали 7 січня близько 15:30 спалахнула пожежа. Вогонь за лічені хвилини знищив дах та значну частину будинку.

88-літній пенсіонер, який знаходився у палаючому домі, отримав опіки тіла - 20%, особливо небезпечні опіки чоловік дістав в район голови та рук. Доставлений в міську клінічну лікарню.

Пожежу вдалося оперативно ліквідувати, проте слідчо-оператвна група поліції, яка працювала на місці пожежі, відмовилася коментувати подію.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Анонім Показати IP 7 Січня 2017 22:39
"проте слідчо-оператвна група поліції, яка працювала на місці пожежі, відмовилася коментувати подію" ось вам новий сциль роботи..
лучанин Показати IP 7 Січня 2017 23:02
поліція нова методи старі (міліція не вмирає)
лучанин Показати IP 8 Січня 2017 00:29
що могла коментувати слідчо-оперативна група поліції, яка прибула на місце події після того як вже швидка, хлопці з ДСНС і пожежники зробили свою роботу, і встигали бігати при мінус 20 по цельсію
Очевидець Показати IP 8 Січня 2017 22:32
Можливо не варто критикувати рятувальників, які прибувши на місце не змогли відкрити люка для підключення пожежного рукава (на таких вуличках ніхто доріг не розчищає), але покрівлю знищив не вогонь, а пожежники. Проте у них не було іншого шляху добратися до заваленого лахміттям горища, хоча, якби хоча б у другій пожежній була вода, то просто залили би і все. А так розібрали стару бляху, повикидали на землю тліюче клоччя, що зайнялося напевно від димоходу. Нас ще довго будуть переслідувати наслідки економії газу, економії опалення в пожежних частинах, тому й приїжджають з пустими резервуарами. Зате Авакова не закривається рот про його здобутки у реформі ДСНС...
Спостерігач Показати IP 9 Січня 2017 02:59
А чому слідчо-оперативна группа без будь яких підтверджень має коментувати подію??? Якщо обставини встановлюються...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus