USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Ураган Доріан наблизився до Багам і посилився до найвищої категорії

1 Вересня 2019 20:07
Ураган «Доріан» у неділю, 1 вересня, посилився до найвищої п’ятої категорії потужності за шкалою Саффіра-Сімпсона, повідомляє DW з посиланням на Національний ураганний центр США.

Очікується, що 1 вересня «Доріан» налетить на декілька островів Абако, які належать до Багамів, з постійною швидкістю у 260 кілометрів за годину. Влада закликала 400-тисячне населення островів до евакуації на вищі частини островів.

Метеорологи побоюються, що центр буревію може тривалий час залишатися над Багамами і завдати великої шкоди. Далі ураган продовжить свій напрямок до східного узбережжя Флориди.

Також метеорологи припускають, що Доріан може попрямувати далі на північ до Джорджії та Південної Кароліни.

Також в Національному ураганному центрі опублікували фото із центру урагану.
Раніше президент США Дональд Трамп закликав жителів прибережних районів підготуватися до наближення урагану «Доріан». Через ураган Трамп скасував свій візит до Польщі на заходи з нагоди 80-тої річниці початку Другої світової війни.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus