USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Ув’язнений Маневицької колонії міг отримати у різдвяному дарунку марихуану

10 Січня 2009 13:41
Працівники Маневицької колонії запобігли спробі передачі наркотиків одному із засуджених. Про це повідомляють 10 січня «Волинські Новини».
Напередодні Різдва одна з мешканок міста Луцька вирішила зробити святковий «подарунок» своєму братові, котрий відбуває покарання у Маневицькій колонії. Ольга спакувала передачу для родича і в пачку із зеленим чаєм додала марихуану. Проте жінка до Маневич не поїхала, а попросила, щоб її гостинець передали інші.
Як інформує ВЗГ УМВС у Волинській області, перший заступник начальника Маневицького райвідділу міліції Віталій Болоткін розповів, що 42-річна Євгенія приїхала на побачення до свого сина Олександра, якому привезла передачу. Крім свого пакунка, жінка ще мала торбу для іншого засудженого Максима. Під час обов’язкової перевірки працівники колонії виявили наркотики в одній із пачок чаю, котру любляча сестра спакувала для братика.
Звичайно, Євгенії довелося давати пояснення працівникам міліції щодо даної неприємної ситуації. Жінка переконує, що нічого не знала про вміст пакунка, просто погодилася допомогти.Наразі матеріали за даною справою передали до Луцького міськвідділу міліції, аби остаточно з’ясувати, хто з двох жінок говорить правду. Чи речовина рослинного походження зеленого кольору насправді є марихуаною, дасть офіційний висновок НДЕКЦ. Однак правоохоронці вже тепер впевнені, що факт передачі наркотиків у Маневицькій колонії беззаперечно мав місце.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus