USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

В Ірані - день жалоби, жертв землетресу вже понад 440

14 Листопада 2017 08:14
В Ірані на 14 листопада оголосили день жалоби після землетрусу, що стався поблизу кордону з Іраком увечері 12 листопада і жертвами якого стали понад 450 людей.

Про це повідомляє «Радіо Свобода».

Більшість людей потерпіли у провінції Керманшах. Понад половина жертв – у місті Сарпол-е-Загаб із переважно курдським населенням.

В Іраці, де вражена землетрусом територія мало населена, тим часом кажуть про 8 загиблих і понад 400 поранених.

Як повідомлялося, напередодні потужний землетрус струсонув велику частину північного Іраку разом із столицею країни Багдадом, а також викликав руйнування у прикордонних селах Ірану. Повноцінна рятувальна пошукова операція змогла стартували лише на світанку понеділка. У результаті підземних поштовхів стратегічні об'єкти, у тому числі нафтогазова інфраструктура, не постраждали. За даними місцевих ЗМІ, аеропорти провінцій працюють у штатному режимі.

Європейський середземноморський сейсмологічний центр повідомив, що землетрус магнітудою 7,2 стався в неділю на кордоні Ірану і Іраку. Підземні поштовхи були зафіксовані в 204 кілометрах на північний схід від Багдада і в 104 кілометрах на захід від іранського міста Керманшах. Осередок землетрусу залягав на глибині 10 кілометрів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus