USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

В обласній лікарні Києва застрелили людину

5 Вересня 2016 19:35
Від вогнепальних поранень занинув чоловік в обласній лікарні Києва.

Про це інформує Еспресо.TV.

Стрілянина сталась сьогодні, 5 вересня, у приймальному відділенні Київської обласної клінічної лікарні (вулиця Багговутівська, 1). На мсці події виявили тіло чоловіка з вогнепальним пораненням.

Загиблому приблизно до 35 років. На його тілі виявили не менше 5 вогнепальних поранень. Людина, яка стріляла, втекла з місця події.

Начальник відділу комунікації у Головного управління Нацполіції у місті Києві Оксана Блищик повідомляє, що поліція розшукує зловмисника, який у лікарні застрелив киянина.

У чергову частину Шевченківського управління поліції надійшло повідомлення про те, що на вулиці Багговутівська у холі лікарні стріляли у чоловіка.

"Коли на місце події прибула слідчо-оперативна група, із показів свідків з'ясували, що вони чули постріли. У вбитого - кілька вогнепальних поранень тіла, від яких він помер на місці. Особа чоловіка встановлена: це - киянин, 1982 року народження. Згідно з попередньою інформацією, він не є працівником або ж пацієнтом лікарняного закладу. На місці працює слідчо-оперативна група, експерти-криміналісти та оперативні працівники. Вилучили стріляні гільзи. Правоохоронці вивчають записи з камер відеонагляду, опитують свідків та очевидців", - йдеться у дописі Оксани Блищик у мережі Фейсбук.

Відомості про подію зареєстрували в Журналі єдиного обліку заяв та повідомлень Шевченківського УП.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
циган Показати IP 5 Вересня 2016 21:30
москаль певно був
ангст Показати IP 6 Вересня 2016 11:17
Застрелили людину в лікарні, спалили телеканал, куди ми котимось? Стає бридко від своєї країни, вона перетворюється в країну бандюків та бидла.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus