USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Судитимуть лучанина, який на полюванні застрелив людину

18 Грудня 2017 11:34
Іваничівський відділ Володимир-Волинської місцевої прокуратури затвердив та скерував до суду обвинувальний акт у кфримінальному провадженні про вбивство з необережності, вчинене 60-річним лучанином. Про це повідомляє прес-служба прокуратури області.

Нагадаємо, увечері 24 жовтня на полі неподалік села Орищі Іваничівського району чоловік під час незаконного полювання на дикого кабана випадково, падаючи на землю, здійснив постріл із зареєстрованого у встановленому законом порядку мисливського нарізного карабіна марки "СКС М62" калібру 7,62 мм. Куля влучила в голову 43-річного мешканця села Орищі, який ішов попереду стрільця. Постріл став фатальним, поранений помер.

Читати ще: Смерть під час полювання: місцева влада закриває очі на незаконний промисел?

Згідно з інормацією ВолиньPost, лучанин, який здійснив фатальний постріл, - директор ТОВ "Богдан Авто Луцьк" Кухта Олег Петрович.

Лучанина обвинувачують у вчиненні вбивства з необережності.

Зауважимо, що санкцією ч.1 ст. 119 КК України за такий злочин передбачено покарання у виді обмеженням волі на строк від трьох до п'яти років або позбавлення волі на той самий строк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
911 Показати IP 18 Грудня 2017 13:39
інктермінувати статтьюп ро необережність коли 2 долбо?ятли за згодою сторін домовилися про незаконн полюваня а це є стаття браконнєрство перквуаліфікувати у необережність-це є просто тупо ігнорувати кримінальний кодекс україни. яке ху?ло може довести що громадяник Кухтій чи хтось інший міг прицільно провести постріл з раєстрованої зброї калібру 7.62 випадково. Невже фемідо на чолі якогось там Пупкіна може довести що ху?ло котре використало карабін а це разом із пицілом напевно могло чітко вконати постріл в голову якомусь там Пю...тру. У феміди має виникнути запитання а чи цей постіл ми вже не бачили нм майдані незалежності у 2014 році коли розстрілюівали хлопакків у небесній сотні. Там ку?ва теж були пеостріли у скроні тобто у голови хлопців. Можливо то і є той самий стрілець.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus