USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

В Одесі п’яний мажор на BMW скалічив людей. ФОТО

5 Квітня 2011 13:43
В Одесі п'яний водій на BMW виїхав на тротуар і зніс кіоск – внаслідок автопригоди одна людина загинула, кілька постраждало.

Винуватцем аварії виявився син проректора Одеської харчової академії Олега ГапонюкаІгор.

ДТП сталася в Одесі ще 27 березня, але журналістам лише тепер вдалося поспілкуватися з однією із постраждалих та дізнатися ім'я винуватця, пише «ТСН».

«24-річний водій BMW був п'яний, - розповіла співробітник прес-служби ДАІ Алла Марченко. - Спочатку він вилетів на тротуар, врізався в дорожню огорожу, потім в дерево, а потім - в торговий кіоск».

Чоловік, що сидів поруч із водієм, 24-річний хлопець, загинув на місці. Сам водій та ще один пасажир отримали переломи. Ще одна жертва аварії – 20-річна дівчина, продавець кіоску, який опинився на шляху «п'яного боліда». Зараз вона з численними травмами і опіками перебуває в обллікарні.

«Машина врізалася в кіоск, як комета! Якщо б не кіоск, іномарка знесла б мене і ще трьох пішоходів на зупинці! - Згадує свідок події. - Ніхто в перші хвилини слова сказати не міг. Потім всі кинулися діставати водія і пасажирів - вони були без свідомості, а в салоні стояв страшний перегар. І лише потім хтось почув стогін з кіоску. Дівчину витягали вже рятувальники і даїшники - вона була вся в крові і тихо хрипіла», розповів очевидець аварії Андрій.

За фактом ДТП порушено кримінальну справу за ст. 286, ч. 2. Водієві загрожує від 3 до 8 років позбавлення волі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus