USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

В перший день нового року волинянин загинув у пожежі (оновлено о 17:35)

4 Січня 2011 15:20
Протягом перших двох днів нового року на Волині трапилось п’ять пожеж – у одній з них загинув чоловік, а ще один волинянин отруївся димом.

Про це повідомили 4 січня в управлінні МНС у Волинській області.

В перший день нового року в області сталось чотири пожежі, ще одна трапилась 2 січня.

За допомогою до пожежників потерпілі та очевидці займань звертались в основному через недотримання правил протипожежної безпеки, короткі замикання електромережі та електроподовжувача і необережність під час куріння.

Так, внаслідок пожежі, що виникла через необережність під час куріння, продуктами горіння отруївся 44-річний мешканець Нововолинська. Ця пожежа трапилася в однокімнатній квартирі на п"ятому поверсі житлового будинку у Нововолинську. Не дивлячись на отруєння, 44-річний власник квартири лишився живий.

А в селі Галузія Маневицького району необережність під час куріння закінчилась смертю для 43-річного чоловіка, труп якого пожежники знайшли після приборкання стихії.

У 13 тисяч гривень орієнтовно «влетіла» пожежа власникам приватного будинку у селі Скулин Ковельського району. У дерев’яній оселі під час неправильної експлуатації пічного опалення зайнялись меблі, речі домашнього вжитку та перекриття будинку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus