USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Вантаж маскували під «гуманітарку». Виявилось – новенькі речі

27 Квітня 2010 14:50
На Ягодинській митниці викрили спробу незаконного переміщення через митний кордон України одягу та косметичних засобів.

На митний пост «Ягодин» Ягодинської митниці заїхав вантажний автомобіль марки «Мерседес», водій-експедитор якого подав до митного контролю товаропровідні документи на вантаж гуманітарна допомога (одяг та речі домашнього вжитку, що були у використанні) вагою 12,6 тонн та вартістю 19 тисяч гривень.

Відповідно до наданих документів вантаж слідував на адресу однієї із вітчизняних релігійних організацій.
Однак під час проведення митного контролю було встановлено, що вказаним транспортним засобом переміщується хоч і схожий товар, але новий. Митники виявили, що там був новий одяг в індивідуальній упаковці, новий одяг без індивідуальної упаковки та косметичні засоби.
Загальна вартість вказаного вантажу - понад 639 тисяч гривень.
Таким чином водій-експедитор, громадянин України, переміщував товар через митний кордон України з приховуванням від митного контролю шляхом подання митному органу документів, які містять неправдиві дані щодо найменування та вартості вантажу.
За цим фактом складено протокол про порушення митних правил за статтею 352 Митного кодексу України
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus