USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Вбитий на Донбасі депутат перед викраденням передав Тимошенко компромат, - ЗМІ

23 Квітня 2014 08:48
Загиблий депутат Горлівської міської ради Володимир Рибак незадовго перед смертю передав Юлії Тимошенко матеріали з компроматом.
Про це розповіли друзі загиблого, - повідомляє Gazeta.ua.

"Кому був незручний Володимир Рибак? Та всім - хоч би навіть і Тимошенко. Він був правдоруб і правдолюб, - говорить горлівчанка Тетяна Ходаковська. Разом з Рибаком вона була на мітингу, після якого чоловіка викрали. І вона ж була останньою, хто розмовляв з депутатом по телефону. - Пару тижнів тому в аеропорту Володя спілкувався з Юлією Тимошенко, передав їй пакет з компрометуючою інформацією і сказав, що якщо вона нічого не зробить, він озвучить привселюдно ті факти, які повідомив особисто їй. Перед викраденням він знову збирався на зустріч з Тимошенко".

"Ворогів у Володі було багато через його безкомпромісну позицію. Він був дуже міцний хлопець - навряд чи б його змогли затягнути в машину силоміць. Цілком можливо, він і сам в неї сів - якщо в цій машині був хтось знайомий", - говорить Олександр Ярошенко з "Батьківщини".

Володимир Рибак був депутатом Горлівської міськради від партії "Батьківщина", балотувався до парламенту на минулих виборах у ВР від Об'єднаної опозиції.

Він був на Майдані в лютому – саме в ті дні, коли там відбулись масові вбивства.

Напередодні штурму сепаратистами МВС в Горлівку повернувся "авторитет" Армен Саркисян. До цього вважалося, що він втік з України одночасно з Януковичем і ховається в Ростові. Саркисян звинувачується в організації "титушків", які вбивали людей в Києві.

"Рибак був свого часу головою "Батьківщини" в Горлівці. Його хотіли виключити з партії за те, що Володя критикував не лише представників ПР, але й однопартійців за зв'язки з Саркисяном", - говорить Ходаковська.

Саркисяна вважають близькою людиною до сім'ї Януковичів і Юрія Іванющенка. Підозрюють, що він організував штурм міськради і міської міліції в Горлівці.

Співробітники міліції в Горлівці, за словами друзів і родичів, не поспішали шукати зниклого Володимира Рибака. Хоча він сам є колишній співробітник кримінального розшуку і з повагою відгукувався про більшість своїх колег. В той же час Рибак викривав кримінальні зв'язки МВС.

"Міліціонери в Горлівці казали нам, що Володя сам себе викрав – ніби зробив це для піару, - говорить Ходаковська. - Міліція нічого не розслідувала, а дружину Володіну - Олену водили за ніс шахраї, вимагаючи гроші за інформацію. Усі працівники міліції, хто розслідував викрадення, приїжджали до Олени додому в георгіївських стрічечках, а у слідчого в кабінеті висів портрет Януковича".

42-річний Володимир Рибак був викрадений людьми у балаклавах і в масках відразу після мітингу минулого четверга. Тетяна Ходаковська розмовляла з ним за декілька хвилин до викрадення.

"Володя попросив свого товариша, щоб мене підвіз після мітингу додому, а сам пішов пішки. І коли ми рушили, я помітила червону машину, яка стежила за Володею. У машині був чоловік у світлому камуфляжі і балаклаві - саме той, який стягував Володю зі східців, коли той проривався в міськраду, щоб зняти прапор "Донецької республіки" і повернути на дашок прапор України. Побачивши червону машину, я тут же набрала Рибака: "За тобою їдуть. Сідай з нами", а він відповів: "Я знаю. Дійду дворами, загублюся в натовпі". Під'їжджаємо до перехрестя біля концертного комплексу і бачимо: стоїть ця червона машина, всі двері розкриті, і тільки водій є усередині. Поруч було багато народу, там чекали концерт. А Володі не було видно. Після цього зв'язок з ним обірвався".

Понівечене тіло чоловіка, дуже схожого на Володимира Рибака, було виявлене в річці Сіверський Донець 22 квітня. Разом з ним місцеві рибалки знайшли тіло ще однієї людини - невідомого чоловіка років 30. Обох перед смертю катували.

В середу вдова і друзі розраховують потрапити в Слов'янськ, щоб забрати тіло. Зробити це у вівторок не вдалося через блокпости і фактично військові дії в околицях Слов'янська.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
лучани Показати IP 23 Квітня 2014 08:53
Це не правда. Бютівська секта піарится на мертвих, так як піарилась на ліках,квартирах,швидких та війні.
бюююют Показати IP 23 Квітня 2014 09:02
А компромат був не на Тимошенко?
Лучанин до бюююют Показати IP 23 Квітня 2014 10:53
і за компромат тігрюля його прибрала
Реаліст Показати IP 23 Квітня 2014 09:17
Ці уроди ділять владу ціною життя мирних людей.
Громадянин Показати IP 23 Квітня 2014 09:55
коментар було видалено
Волинянин Показати IP 23 Квітня 2014 10:15
"Кому був незручний Володимир Рибак? Та всім - хоч би навіть і Тимошенко. Він був правдоруб і правдолюб...Рибак був свого часу головою "Батьківщини" в Горлівці. Його хотіли виключити з партії за те, що Володя критикував не лише представників ПР, але й однопартійців". "Батьківщина"=ПР=вбивці!!!!!!!! Люди добрі! Не вірте цим новим-старим олігархам, для яких гроші і посади це ВСЕ...Не довіряйте вбивцям Лозінским-Тубиновим-Олійникам-Пустоцццвітам і їх холуям. Скільки Вам ще потрібно фактів?
Лучанин Показати IP 23 Квітня 2014 10:45
Згоден, а хіба не Турчинов "докерувався" так, що через блок-пости вже й тіло загадково загиблого не може забрати сімя? Україна залишилася без газового шельфу (альтернативний газ), без Криму. ********Колись (1853–1856), щоб виграти Кримську ВІЙНУ мешканці Волині пожертвували на потреби війни 113 тисяч рублів російськ. імператору Миколі І. Але Війна закінчилася Паризьким миром 1856. Він позбавив Росію права мати військовий флот на Чорному морі, а також фортеці й прибережні арсенали. Російська імперія публічно відмовилася від претензій на Молдавію. *******А що зробив Турчинов? Відомо: здав Крим і альтернативний газ.
Анонім Показати IP 23 Квітня 2014 11:06
Рибака знайшли в річці... ну що ж, це доля.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus