USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Лучанам не подаватимуть гарячу воду цілодобово

11 Листопада 2014 11:56
Не отримавши інформації від представників міської влади про стан використання природного газу населенням, комунальними та промисловими підприємствами Луцька, голова ОДА повідомив, що не дає згоди на цілодобову подачу гарячої води.

Про це йшлося під час засідання антикризового енергетичного штабу у Волинській облдержадміністрації 11 листопада.

Про стан використання природного газу та дотримання лімітів його споживання доповідали мери міст обласного значення. Однак під час засідання не вдалося налагодити відеозв’язок з представниками міської влади Луцька.

Голова ОДА Володимир Гунчик зауважив, що саме в обласному центрі є найбільші проблеми із дотриманням тридцяти відсоткового ліміту споживання газу. Він хотів заслухати інформацію міського голови або його заступника, втім, вони так і не вийшли на зв'язок. Наразі, з його слів, згоди на цілодобову подачу гарячої води у Луцьку Володимир Гунчик не дає.

Насамкінець, у зв’язку із відсутністю керівництва міста і обговорення ситуації теплопостачання, подачі гарячої води та заборгованості за використання енергоносіїв, голова ОДА доручив першому заступнику організувати нараду з очільниками Луцька не пізніше, ніж завтра. До цього моменту питання про подачу гарячої води лишається відкритим.

Нагадаємо, що 5 листопада Луцький міський голова Микола Романюк підписав розпорядження згідно з яким вже наступного дня у Луцьку тимчасово припинили подачу тепла та відновили гаряче водопостачання. А вже завтра, 12 листопада, тепло у квартирах лучан знову увімкнуть. Проте, що буде із гарячим водопостачанням - наразі невідомо.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 24
лучани Показати IP 11 Листопада 2014 12:11
Хто такий цей Гунчик ? Це не в його компетенції.
економіст до лучани Показати IP 11 Листопада 2014 13:37
№6
тарас Показати IP 11 Листопада 2014 12:16
оце так да то чому владу "виривали" тоді щоб зараз люди сиділи без води і дітей не мили дуже прикро що так відбуваеться в місті
BOT до тарас Показати IP 11 Листопада 2014 13:19
ти один з тих хто їх вибрав, стрибунець.
ісса ндойє Показати IP 11 Листопада 2014 12:46
Взавтра обговорю питання з Поршенкам - нехай забирає цього Гунчика к ебенематері, незважаючи що Волинь у принципі серед регіонів України завжди відставала у соціально - єкономичному розвітку, Луцьк як недивно у сами нестабільні часи 90 -х років завжди був з гарячою водою... Дочекалися цього придурка Гунчика - він мабуть хоче зробити з Луцька Камінь - Кашмарський ....
Лучанка Показати IP 11 Листопада 2014 12:52
хай краще так, ніж потім в морози сидіти і без тепла, і без гарячої води. людям завжди хочеться чогось кращого.
балакун до Лучанка Показати IP 11 Листопада 2014 13:09
Шановна, коли це в нас було краще? По-моєму все гірше і гірше.
Неправда до балакун Показати IP 11 Листопада 2014 13:14
При "злочинній" владі було краще.
Ед Показати IP 11 Листопада 2014 12:53
Певно краще було б включати гарячу воду по дві години зранку та ввечері, ніж лиш в суботу та неділю цілодобово
Дістало Показати IP 11 Листопада 2014 13:14
І навіщо було владу міняти,Шибу там привязувати,Климчука на коліна, де ті розумні що на сцені кричали? що задоволені зміною влади? То тепер не кажіть що погано жити,води,тепла не має,ціни ростуть. Поміняли шило на мило. А міністри як жили так і будуть жити скільки б не люстрували!!!
Вася Показати IP 11 Листопада 2014 13:39
Я щось не можу зрозуміти. ...? Це в компетенції голови ОДА включати, чи відключати воду і газ...? Нова тєма я так бачу.....
Вікторія Показати IP 11 Листопада 2014 14:18
Не розумію-чому тільки в Луцьку такий бардак з водою-наприклад,в Рівному не вимкнена ані гаряча вода ,ані опалення-якщо економить уся країна,то УСЯ!І що за знущання з людей-то є вода по вихідних,то вже придумали ,що не цілодобово-як захотілось так і роблять-не рахуючись ні з ким!!
Вчитель Показати IP 11 Листопада 2014 14:21
При Кривицькому практично завжди було і вода гаряча і тепло, а зараз чорті що.
!!! до Вчитель Показати IP 11 Листопада 2014 15:10
Згадав коли баба дівкою була...Згадай ще, що при Кривицькому і курс долара був 5 )))
Ура до !!! Показати IP 11 Листопада 2014 15:22
При Кривицькому курс долара був 2 гривні вернути Кривицького негайно а Гунчика назад в Камінькаширськ !
123 до Ура Показати IP 11 Листопада 2014 17:31
Правильно,а шо хотiли вiд полiшука.
Лучанин Показати IP 11 Листопада 2014 14:41
Це означає,що придурки такі як Гунчик і йому подібні коять,що хочуть.Хотіли включили воду,хотіли ні.Хотіли включили опалення , хотіли ні.Їм не потрібне тепло і вода у них воно є автономно.А люд наш,тобто ми йому і всім чинушам непотрібний.У них є солідні пенсії і зарплати,пільги і крадуть вище голови. А ми подохнемо, бо вже нема чим платити за ці послуги.пенсія мізерна. зарплата не більша. А ці. хто не в кріслі директора чи чинуші,де крадуть-живуть нормально.Плювали на нас всіх
Анонім Показати IP 11 Листопада 2014 14:42
коментар було видалено
Вікторія Показати IP 11 Листопада 2014 15:16
Так-думаю люди пошкодували за свій вибір-але треба боротись і не дозволяти цій владі творити все що в голову взбрело-має бути офіційне попередження ,що тоді то тоді то буде відключення води,а не прийняли собі десь рішення і за день виключили-в когось малесенькі діти,люди не мають приходити додом і дивитись чи знов не виключена вода!
Лучанин Показати IP 11 Листопада 2014 15:53
В Луцьку все змінилося з приходом Романюка до влади, якого поставив Єремеєв. Ще в 2011 році Єремеєв і К поставили свого наглядача в Луцьктепло - рекетира Кирика. Котельня Карбишева перейшла в руки Континіуму, вклала з Луцьктепло корупційний договір і потекли гроші рікою в їхні кишені. А борги за спожитий газ ростуть з кожним місяцем, вже досягли сотні мільйонів грн і ніхто їх повертати не збирається. Натомість, на котельні Карбишева знову ніби змінився власник, хоча вона і надалі є власністю Єремеєва, та рахунку немає кому виставити. А страждають лучани. Подякуйте за це Єремеєва, Киричука, Казачек, РОМАНЮКА та не забудьте обрати його мером в наступному році - тоді зовсім забудемо про гарячу воду і тепло.
До учитель Показати IP 11 Листопада 2014 16:00
Розвал Луцьктепло розпочав саме Кривицький. Він разом з Лучком-директором Луцьктепло прихватизував найбільшу і найефективнішу котельню Карбишева на своїх дітей. Вони стали власниками і почали диктувати місту свої умови: то укладати договори, то відключати воду на 33 кварталі на все літо. Кривицький будучи при владі прихватизував чи не все місто, а потім успішно розпродував обєкти. Невже лучани все забули.
123 Показати IP 11 Листопада 2014 17:42
Як що рівень голови ОДА давати вказівки,чи подавати гарячу воду,чи ні,то грош ціна такій владі! Завдання влади знайти шляхи вирішення проблеми! Цікаво-чи Гунчик з Романюком користуються гарячою водою? Звичайно! А чорнота-нехай сидить немита! Дивуюсь-за що таку владу підтримує нарід?
цьом Показати IP 11 Листопада 2014 17:43
Дайте гарячу воду. Готова сидіти без опалення, але з водою гарячою!
Волинянин Показати IP 11 Листопада 2014 17:48
А Волиняни не дають згоди на такого голову!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus