USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Велотур по-рожищенськи: вкрав - згвалтував - відібрав мобільник

11 Квітня 2010 09:14
Мешканець села Переспа Рожищенського району за одну ніч устиг скоїти три злочини – вкрав велосипед, згвалтував жінку і пограбував потерпілу, - інформує ВЗГ обласного УМВС.

Після Великодня 34-річний Ярослав із Переспи гостював у родичів у селі Видерта Камінь-Каширського району. Коли чоловік добраче випив, його потягнуло на пригоди. На одному з обійсть Ярослав украв велосипед. Сів на нього і почав колесили сусідніми селами.

У селі Нуйно «жигало» посеред нічної вулиці напав на 38-річну жінку, яка поверталася з гостей додому. Маньяк згвалтував селянку, а потому відібрав у неї мобільний телефон. Затим сів на ровер і вронув додому – аж у Рожищенський район.

«Оперативно спрацювали співробітники районного карного розшуку. Вони наступного дня спільно із дільничними інспекторами міліції затримали гвалтівника-крадія аж у Ковелі», - кажуть у Камінь-Каширському райвідділі міліції.

Нині затриманого тримають під вартою. Вирішується питання про порушення одразу кількох карних справ – згідно з ними йому загрожує до 12 років тюрми.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus