USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Від ран, отриманих під ВР, помер третій боєць Нацгвардії. ІМЕНА

1 Вересня 2015 14:12
У Нацгвардії підтвердили загибель третього бійця НГУ через отримані під ВР рани.

Третій військовослужбовець-нацгвардієць пішов з життя від поранень, отриманих від вибуху під Верховною Радою України. Про це повідомили у прес-службі Нацгвардії.

Солдат строкової служби Костина Олександр Сергійович отримав важкі осколкові поранення внаслідок вибуху. У хлопця була відкрита черепно-мозкова травма та проникаюче поранення грудної клітини. Майже добу юнак знаходився в комі у вкрай важкому стані.

Олександрівська клінічна лікарня міста Києва медики до останнього боролися за життя гвардійця, проте важкі рани виявилися несумісними з життям.

Олександр проходив службу у військовій частині 3027 Національної гвардії України. Народився хлопець у 1995 році на Херсонщині.

Командування та особовий склад висловлюють глибокі співчуття рідним та близьким.

Нагадаємо, 31 серпня ВР попередньо схвалила президентський законопроект про зміни Конституції щодо децентралізації, що супроводжувалося заворушеннями під стінами парламенту.

У результаті кривавих сутичок під ВР 31 серпня один боєць Нацгвардії Ігор Дебрін помер від кульового поранення в серце.

1 вересня від отриманих під ВР ран загинув ще один нацгвардієць. Як повідомив міністр МВС Арсен Аваков , це військовослужбовець Нацгвардії строкової служби військової частини 3027 1994 року народження, призовник із Жовтих Вод Сластиков Дмитро Анатолійович.




Дмитро Сластиков
Ігор Дебрін


Як повідомлялося, український рок-гурт «Океан Ельзи» перерахував 200 тисяч гривень військовослужбовцям, які постраждали 31 серпня біля ВР.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
Колишній Показати IP 1 Вересня 2015 14:18
Це написала моя знайома ще вчора (зачепило): "Просто дехто "загрався" у патріотів: прапорець на лобовому склі машини, футболка: "дякую Богу, що я не москаль", селфі у Барсі з прапором "я - українець і я цим пишаюсь!", але хіба у цьому патріотизм??? Ти бидлом не будь! Мисли! Прощай! Люби! Шкодуй!!!! Не сміти, не порушуй, не бери хабарів!!! І буде Україна! І не важливо якої ти релігії, кольору шкіри, мови - якщо ти людина, а не мерзота, то вбити чи поранити дитину чиюсь, просто людину, у тебе рука не підніметься!!! Любі мої УКРАЇНЦІ, саме - УКРАЇНЦІ, молю вас, благаю, мисліть над кожною дією, зважайте на кожну думку, не кидайте слів на вітер... Ми були єдиними, вірю, що є і будемо єдиними... P S Мій брат зараз у київській нацгвардії ( Бог милував!) Хлопчик, що загинув - з його роти... 20 поранених... СУКІ!!!! У вас є хоч крапля непродажностіііі???? Земля пухом ГЕРОЯМ! А вам пришмандовки сатани - у пеклі горіти разом з наступними поколіннями (якщо ви їх дождете!!!)"
МВС Показати IP 1 Вересня 2015 14:43
Помремо за Київський торт
111 Показати IP 1 Вересня 2015 14:56
Больно - это не то слово. Один в**ок сколько беды натворил.
соболезную до 111 Показати IP 1 Вересня 2015 16:06
Если бы не был один,и одни и другие лишь игрушки в умелых руках кукловода,страшно и жалко,зачем такие молодые им любить,дружить,жить,за что за чьи то амбиции,за деньги..очень жаль
Анонім Показати IP 1 Вересня 2015 15:46
шо робить нацгвардія біля вр????
А до Анонім Показати IP 1 Вересня 2015 20:03
Нацгвардія захищає золоті унітази під ВР, ну як Беркут яника колись.
Анонім Показати IP 1 Вересня 2015 16:21
Подякуємо пархатому шоколаду.Це він так свому богу жертву приносить
Анонім Показати IP 1 Вересня 2015 16:22
Це тому в ці дні на Донбасі не стріляють
Анонім Показати IP 1 Вересня 2015 16:23
Тем, кто защищает суверенитет Украины, националистам-патриотам, нужно четко понимать, что их жертвами не должны быть такие же как они молодые украинцы, которые просто не понимают, что их используют инородцы-миллиардеры, клептоманы-трупоеды против таких же украинцев, которые не одеты в амуницию. Главное острие удара нужно направлять лично против миллиардеров, против их машин, поместий, яхт. Каждая попытка миллиардеров ограбить украинцев, ввести новые налоги, изменить Конституцию должна заканчиваться стерилизацией нескольких миллиардеров, уничтожением их награбленного имущества. Против миллиардеров надо действовать беспощадно. Но нельзя, чтобы в этих столкновениях страдали простые украинцы, которых специально миллиардерские сволочи хотят разделить искусственными баррикадами. Весь украинский народ должен быть единым в борьбе против миллиардеров. Это главное зло. Все миллиардеры должны быть уничтожены. И начать надо с Кучмы. Пинчука, Медведчука. Вот главное кубло зла в Украине.
СБУ Показати IP 1 Вересня 2015 18:25
Воюють гроші за гроші, а гинуть ті, у кого їх нема.
Схаменіться !!! Показати IP 1 Вересня 2015 21:13
Гроші, гроші, гроші засліпили очі всім жителям неньки-України !!! Часи владолюбства і грошелюбства настали !!! Про гріх, совість і порядність забули ми давно... Байдужі до чужого горя стали. Прості хлопці загинули, з простих сімей !!! Ми люди чи нелюди ?!
Анонім до Схаменіться !!! Показати IP 1 Вересня 2015 22:39
ми ж вирішили,що капіталізм кращий, а при ньому гроші -головне, до того ж живемо ми в матеріальному світі,тіло людини хоче їсти, пити, йому може бути холодно, воно тягнеться до краси,а на все це потрібні гроші
Думайте, що робите Показати IP 1 Вересня 2015 21:15
Часи антихристів настали....ніхто не боїться гріха! Зло породжує зло.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus