USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Під Радою кинули бойову гранату: сотня поранених, є загиблий. Відео вибуху

31 Серпня 2015 14:21
Після голосування за зміни до Конституції протестувальники обуренні рішенням депутатів. Нагадаємо, сьогодні, 31 серпня, Верховна рада України прийняла законопроект про внесення змін до Конституції України щодо децентралізації влади в першому читанні.

Під Верховною Радою між мітингувальниками та силовиками тривають сутички.

Серед правоохоронців - близько сотні поранених, згідно з інформацією ЗМІ - є загиблі. Протестувальники кидають у силовиків пляшки, шашки та бруківку. Правоохоронці в наступ не переходять, тримаючи кордон, - повідомляє 24 канал.

14:05




14:06



14:08

Нардеп України Антон Геращенко заявив, що під час сутичок під стінами ВР у бік правоохоронців була кинута бойова граната, - інформує ТСН.

З його слів, декілька військовослужбовців Національної Гвардії отримали важкі поранення

«Провокації вдалися. Тільки що у військовослужбовців, які охороняють Раду, була кинута бойова граната. Кілька військовослужбовців Національної Гвардії отримали важкі поранення. Їхнє життя в небезпеці. МВС здійснює першочергові дії з пошуку та затримання провокаторів», - повідомив він.

Провокации у Верховной Рады удались! Только что в военнослужащих, охраняющих Верховную Раду, была брошена боевая гран...

Posted by Антон Геращенко on 31 августа 2015 г.




Фото Наталії Нагорної, ТСН



14:10

Правоохоронці відтягують поранених:

Оце вже жесть!

Posted by Vasyl Krutchak on 31 августа 2015 г.


14:40

Згідно з даними Нацгвардії, внаслідок зіткнень під парламентом поранені п'ятдесят бійців Національної гвардії.

"31 серпня 2015 року станом на 14:40 у ході несення служби по охороні громадського порядку, під час сутичок під Верховною Радою України, було поранено близько п’яти десятків військовослужбовців Національної гвардії України", — повідомили у прес-службі НГУ.

14:49

Як пишуть fakty.ictv.ua, постраждалі правоохоронці мають поранення ніг, рук, очей, травми голови. Одному з міліціонерів, ймовірно, під час вибуху, відірвало ногу по колінну чашечку. Постраждалі лежать біля одного з входів в парламент з боку вулиці Грушевського, звідки їх забирають швидкі.

14:54

Поранених вже 80

Сейчас под Верховной Радой. До 80 пострадавших, в основном милиционеры и нацгвардейцы. Жестокая провокация

Posted by Алексей Гончаренко on 31 августа 2015 г.


15:00

Згідно з попередньою інформацією, близько сотні працівників органів внутрішніх справ постраждали під час сутичок під ВР. Про це УНН повідомили у прес-службі МВС України.

"За попередньою інформацією, близько сотні працівників органів внутрішніх справ постраждали під час сутичок біля Верховної Ради України, більше 10 правоохоронців – у тяжкому стані. Наразі їм надають кваліфіковану медичну допомогу", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що інформація щодо потерпілих серед цивільних осіб уточняються. Також вказано, що сутички припинилися, а мітинги продовжуються.

"Працівники міліції та національної гвардії продовжують нести службу по охоронні правопорядку в урядовому кварталі. На місці події працюють слідчо-оперативні групи та експерти-криміналісти", - додали у МВС.

15:05

Двоє правоохоронців загинули в результаті сутички під будівлею Верховної Ради. Про це УНН повідомили правоохоронці.

З їх слів, їх травми були несумісні із життям.

15:50

Радник міністра внутрішніх справ Зорян Шкіряк у коментарі УНН спростував інформацію про те, що є загиблі серед правоохоронців в результаті сутичок біля Верховної Ради.

На запитання кореспондента УНН чи підтверджує інформацію про загиблих Шкіряк відповів: "Загиблих немає".

16:17

Як повідомляє радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко, від кульового поранення в серце помер солдат строкової служби Національної Гвардії.

Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

Як додав нардеп, загиблий нацгвардієць — 25-річний Дебрін Ігор Анатолійович, родом з Херсонської області, солдат строкової служби.

Згодом міністр МВС Арсен Аваков про це повідомив у Twitter.

« .... Один загиблий солдат Нацгвардії - кульове поранення в серце... думали осколок - а хтось під шум ще і стріляв», - написав міністр.

Один из бойцов Национальной Гвардии погиб. УТОЧНЕНО. Только что стало известно, что в 17 больнице от пулевого ранения ...

Posted by Антон Геращенко on 31 августа 2015 г.


17:22

У зіткненні між правоохоронцями та протестувальниками отримав поранення заступник міністра МВС Арсена Авакова – Василь Паскал. Про це повідомив сам очільник Міністерства внутрішніх справ, передає кореспондент ТСН.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 25
Анатоль_ Показати IP 31 Серпня 2015 14:25
Шо ж то робиться? Га, хлопцІ?
Анонім до Анатоль_ Показати IP 31 Серпня 2015 17:44
Як що? Ті, кого не пустили до кормушки, бажають получити до неї доступ.
ТАРАС Показати IP 31 Серпня 2015 14:39
СВОБОДА НА ВАС ОСТАННЯ НАДІЯ!!!! ДІЙТЕ!!!!!!!!!!!
тарасу до ТАРАС Показати IP 31 Серпня 2015 15:10
ну ти і придур... яка надія да таких як ти перших нада душити ви зовсім здуріли, що ви робите які гранати які безпорядки їдь на схід і там воїю. стадо баранів
ХХХ Показати IP 31 Серпня 2015 14:39
Нехай би модна поліція спробувала втихомирити натовп! А то за алкоголіками бігають і бабуль через дорогу переводять.
Дмитро Показати IP 31 Серпня 2015 14:44
про яку Європу ми говоримо якщо таке бидло трощить що попало та й ще бойовими гранатами в мирному місті кидаються. Мало вам було майдану так ви далі все розвалюєте. бидлота більше слів нема
Штефан,Луцьк до Дмитро Показати IP 31 Серпня 2015 14:56
ВОНИЖЕДІТИ!!!
Луцьк Показати IP 31 Серпня 2015 14:59
А легендарний Світязь- Беркут вже захищає нову владу, як колись Беркут лупив мітингувальників, ці шапку поміняли і готові також виконати наказ.
Анонім Показати IP 31 Серпня 2015 15:06
натовп цілком розумію.. дістало.. жиди гноблять Україну, "порох"у і його банді війна на руку.. поки не накрудеться ВР грошей, до того часу і буде війна. Не треба тут Європи, бо будем рабами по-жизні!!! Міліція і страдає..бо охороняє тих к*злів.
Анонім до Анонім Показати IP 31 Серпня 2015 17:47
Тільки ті, хто бузить під Радою, бажають більшої війни, чим зараз.
Колишній Показати IP 31 Серпня 2015 15:08
Це ж якою потрібно бути твариною, щоб кинути бойову гранату у натовп... Це ж не зброя вибіркової дії. Осколки не вибирають в кого летіти!!! Граната у центрі столиці... Дожились(. Постраждалим - одужуйте.
Анонім до Колишній Показати IP 31 Серпня 2015 17:48
Не більшою, чим кидати коктелі Молотова в міліціонерів.
Колишній до Анонім Показати IP 1 Вересня 2015 07:30
Погоджуюсь з Вами. Проте і тут більшість постраждалих правоохоронці. Та й взагалі... Яка різниця: мітингувальник чи міліціонер? Насамперед це люди. В них є дітки, дружини, батьки. А через бл..ські забаганки високопосадовців хлопці гинуть, стають каліками. За що? За піарні гасла? За те, що хтось наживається на війні? Прикро... А тим хто сидить у ВР, АП слід памятати, що рано чи пізно силовики і звичайні люди обєднаються і "зайдуть до них в гості". Ніякі зміни Конституції не варті смертей своїх громадян. P.S. Вибачте за мат. Не стримався. Сподіваюсь модератор пропустить.
10 до Колишній Показати IP 31 Серпня 2015 19:13
не у натовп, а в колишній Беркут кинули гранату, який замаскувався під Нацгвардію. Різницю відчуваєте?
фокс бтро 12 Показати IP 31 Серпня 2015 15:12
Для того щоб перемогти зовнішнього ворога, потрібно знищити внутрішнього! Скільки можна терпіти?
Ого?! до фокс бтро 12 Показати IP 31 Серпня 2015 17:40
А зовнішній і внутрішній не одне й те саме? (Тільки Дон Кіхота згадувати не треба!)
Анонім до фокс бтро 12 Показати IP 31 Серпня 2015 17:53
«Правый сектор» после событий у Верховной рады объявил общий сбор своих сторонников в центре Киева «Возле Верховной рады пролилась кровь патриотов! Сообщить всем знакомым соратникам!», — говорится в сообщении националистической организации.
Катя Показати IP 31 Серпня 2015 16:40
Звичайна путінська проплачена провокація... яку ніби очікували і про яку забули що може бути.. Да так до нас опозиційний блок прорветься на чолі з Бойком.. як після помаранчевої.. і невстигнемо зоглянутись як ВВ нетреба буде нас завойовувати.
Штефан,Луцьк до Катя Показати IP 31 Серпня 2015 18:10
Так! У нас усе путінськи првокації! Ціни піднімають-то путінська провокація, шахти закривають-знову Путін. Пільги в дітей війни та багатодітних забрали- також Путін.
Журналисты Показати IP 31 Серпня 2015 18:00
"Солдат Нацгвардии погиб от пулевого ранения в сердце. Министр внутренних дел Украины Арсен Аваков сообщил, что причиной гибели солдата Нацгвардии в результате беспорядков в центре Киева было пулевое ранение. "Один погибший солдат Нацгвардии - пулевое ранение в сердце… Думали, осколок - а кто-то под шум ещё и стрелял", - написал Аваков. По его словам, погибший 25-летний Игорь Дебрин, родом из Херсонской области. Он был призывником срочной службы весеннего призыва. К зданию Верховной Рады со стороны м. Арсенальная подошла новая толпа митингующих. Они встали перед «стенкой» правоохранителей, перекрыли входы в Раду. Пришедшие ведут себя агрессивно, выкрикивая различные антиправительственные лозунги. Многие из них одеты в камуфляж и вооружены. В свою очередь, сотрудники милиции сосредоточились вокруг здания ВР и стоят неподвижно."
Анонім Показати IP 31 Серпня 2015 18:06
щось рошенко чим далі, тим більше стає схожим у ставленні до власного народу навіть не на яника, а на путіна - брехливого і підлого
Анонім Показати IP 31 Серпня 2015 18:46
*****, ті хто влаштував протести - *******, знали, *******, що будуть провокації, ні, пішли ціною людського життя, ******, псевдо-патріоти.
Реалістка Показати IP 31 Серпня 2015 19:28
Ну звісно ж,Це або Путін, або агенти Кремля,,,,люди ви коли очі відкриєте??!біда українців в тому, що ви наївні,вас розвели як лохів,а ви далі їсте те гавно яким вас кормлять наші вельмишановні депутати на чолі з порохом!
луцкий до Реалістка Показати IP 1 Вересня 2015 10:35
пора кричать - Хунту геть!!!)))
Василь Показати IP 1 Вересня 2015 10:17
Підтримую

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus