USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Від «Беркута» захищався ножем і навіть окропом

30 Травня 2012 16:08
Чотири роки за ґратами проведе селянин, який чинив занадто запеклий спротив міліції. Аби втихомирити розбишаку, викликали бійців спецпідрозділу «Беркут». Але і тим довелося добряче попітніти, допоки зуміли затримати чоловіка.
Про це повідомляє прес-служба прокуратури Волині.
Власне, Локачинський райсуд постановив вирок мешканцю села Замличі Руслану Сукачу, який обвинувачувався у невиконанні судового рішення, вчиненні опору працівникам правоохоронного органу при виконанні ними службових обов’язків та погрозі насильством правоохоронцям (частина 1 статті 382, частина 2 статті 342, частина 2 статті 345 Кримінального кодексу України).
Як зазначив прокурор Локачинського району Павло Воробій, який порушив кримінальну справу щодо Руслана Сукача, розслідував її і підтримував по ній державне обвинувачення в суді, ще в серпні 2011 року чоловіка визнали винним у скоєнні інших злочинів. Серед них – хуліганство та умисне нанесення побоїв службовій особі. Тоді Сукачу було призначено покарання у вигляді чотирьох років обмеження волі.
Апеляційний суд Волинської області залишив цей вирок без змін.
Проте відбувати покарання хуліган не поспішав і у виправний центр не виїхав. Від правоохоронців переховувався у своєї співмешканки в рідному селі.
А коли працівники Локачинського райвідділу завітали до неї в пошуках втікача від правосуддя – він вискочив з шафи, тримаючи в руках кухонний ніж та накинувся на міліціонерів. Одного з них – дільничного інспектора – Руслан Сукач таки поранив.
«Погрожуючи ножем, він змусив працівників міліції вийти на вулицю, після чого закрив двері в будинок і відмовився виконувати законні розпорядження правоохоронців», - кажуть у прокуратурі.
Аби втихомирити розбишаку, довелося викликати працівників «Беркута». Але коли група бійців спецпідрозділу прибула в село, їм довелося добряче попітніти. Правопорушник і далі чинив опір, не відчиняв двері, погрожував ножем, лив на правоохоронців окріп. Проте врешті-решт був затриманий.
Згідно з вироком суду, Руслана Сукача засуджено до 4-х років позбавлення волі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
гайжамака Показати IP 30 Травня 2012 17:11
Шкода, що мало таких. А треба, як запали.
тиць-здиць Показати IP 30 Травня 2012 17:20
Довели таки людину...
Микола Показати IP 5 Червня 2012 19:41
Вирішити всі проблеми можна тільки розділом країни, як не сумно.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus