USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Від чадного диму загинуло двоє волинян

26 Листопада 2010 09:34
Під час пожежі в селі Луків Турійського району, що на Волині, 25 листопада загинули 56-річний господар оселі та його 39-річний товариш.
Всередині житлового будинку вогонь пошкодив тільки диван та постіль. Очевидно, горіння припинилось через нестачу кисню, повідомили в центрі пропаганди ГУ МНС України у Волинській області.
Пожежу виявили сусіди, але допомогти погорільцями вже було неможливо.
Волинські рятувальники звертаються до керівників органів місцевого самоврядування з проханням приділяти більше уваги навчанню населення правилам пожежної безпеки, виявляти соціально-неблагополучні сім’ї та проводити з ними роз’яснювальну роботу щодо недопущення паління в ліжку в нетверезому стані.
Громадяни ж повинні пам’ятати, що навіть найменше порушення правил пожежної безпеки може призвести до трагедії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus