USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.75 9.88

«Відмазуючи» Януковича від ДТП, міліція бреше? ВІДЕО

21 Квітня 2010 20:24
Автомобіль «швидкої допомоги», який входив до автоколони супроводу Президента України Віктора Януковича, зіштовхнувся з таксі, водій якого внаслідок ДТП загинув. Аварія сталася у середу, 21 квітня вранці.

Про це пише «Українська правда»

Кортеж на великій швидкості рухався проспектом Бажана до Борисполя, звідки Янукович мав вилетіти до Харкова на зустріч з російським президентом Дмитром Медведєвим.

«Швидка допомога», яка йшла в колоні, зіштовхнулася з автомобілем таксі ВАЗ 2110, що виїхав на коло з боку Харківського шосе.

Удар був такої сили, що швидка допомога ще двадцять метрів «протягнула» по асфальту таксі.

На місце пригоди прибула бригада МНС, яка за допомогою спецзасобів звільнила пасажира на задньому сидінні, чиї ноги було заблоковано.

Згодом вустами речника МВС влада заявила, що «швидка» ніяк не пов'язана з Януковичем.

«Автомобіль, який потрапив у ДТП, не має жодного відношення до кортежу президента», - сказав керівник прес-служби міліції Дмитро Андрєєв. - «Законодавством чітко визначені автомобілі, які є кортежем особи, що охороняється. Машини кортежу особи, що охороняється, у ДТП не потрапляли».

Разом з тим «Українська правда» нарахувала щонайменше сім доказів того, що представник влади бреше.

Так на відео чітко видно, що на місці ДТП залишилася міліцейська «Тойота Камрі» із супроводу Януковича.

Окрім того, на місці ДТП залишилися керівник виїзної охорони Януковича та озброєний співробітник з антитерористичного підрозділу СБУ «Альфа», який супроводжував Януковича, фото яких наводить «УП».

Номер швидкої допомоги, яка потрапила в ДТП - АА 0549 АА, значиться у базі ДАІ за Клінічною лікарнею Державного управління справами. Як відомо, Державне управління справами - це орган адміністрації президента, до відання якого також входять і спеціальні медичні заклади, що обслуговують перших осіб держави.

Саме ця «швидка допомога» була сфотографована «Українською правдою» в складі кортежу Януковича декілька тижнів тому.

Окрім того, «УП» наводить кадр з відео, знятий у березні 2010 року. На ньому – та сама швидка, що входить до складу кортежу Януковича

Навіть якщо керуватися логікою міліції, що «швидка» не входила до кортежу, то поява такої машини одразу за Януковичем на перекритому з усіх боків проспекті Бажана просто неможлива. При цьому «швидка» - без жодних упізнавальних знаків, без логотипу невідкладної допомоги, з усіх боків обвішана проблисковими маяками і сиренами – пише «Українська правда».

Відео зняте очевидцем.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Куратор Показати IP 22 Квітня 2010 11:00
«Автомобіль, який потрапив у ДТП, не має жодного відношення до кортежу президента» - одне з двох, або мали на увазі автомобіль "таксі", який дійсно не належить до кортежу Президента, або "відмазують" не главу держави, а "главу" міліції, який відповідав за перектиття вулиць.
Тарас Рабан Показати IP 22 Квітня 2010 23:04
РЕДАКЦІЇ КОЛИСЬ ЦІКАВОГО ТА НЕЗАЛЕЖНОГО ВИДАННЯ - ВОЛИНСЬКІ НОВИНИ Щодо заборони коментувати статю щодо Пана Башкаленка «Я не поспішаю сісти у владне крісло». Вибачте але ви перетворюєтесь в "продажну дівку" яка через корисливі міркування, замовні матеріали, відмовляється навіть не те, що дотримуватись свободи різнобічних публікацій але і боїтеся публікувати коментарі відвідувачів між іншим тих що становлять Вашу аудиторію читачів і ви думаєте що з таким ставленням Вам будуть більше довіряти? Що вам важливіше короткочасний чи стабільний прибуток та довіра читачитачів?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus