USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Внаслідок подвійного теракту в Сомалі загинули 189 людей

15 Жовтня 2017 17:00
14 жовтня у столиці Сомалі Могадішо фактично одночасно сталися два жахливих теракти – спершу вибухнула замінована вантажівка та за деякий час пролунав ще один вибух, внаслідок чого значних руйнувань зазнав цілий район Мадіна.

Як повідомляє BBC, вибух начиненої вибухівкою вантажівки стався біля входу в готель в центрі міста. В результаті готель завалився та під його завалами залишилися люди.

Крім того, за словами місцевого жителя, стався ще один потужний вибух, який зруйнував фактично увесь район.

За останніми даними вже загинули 189 осіб і ще понад 200 зазнали поранень. Як наголосив представник місцевої поліції Мохаммед Хусейн, багато хто з жертв помер вже у лікарні від отриманих ран, інформує 24 канал.

У зв’язку з трагедією президент країни Мохамед Абдуллахі Мохамед оголосив триденний траур.

Зауважимо, що це теракт вважається найбільшим у Сомалі за останні 10 років.

Наразі жодна з організацій не взяла на себе відповідальність за подвійний теракт, щоправда сомалійський уряд пов'язує інцидент з угрупованням "Аль-Каїда".
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus