USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Через 12 КамАЗів мертвеччини на Волині перекрили трасу. ОНОВЛЕНО

5 Травня 2017 09:55
12 машин відходів з ковельського ветсанзаводу скинули цієї ночі поблизу Поворська. Сьогодні, 5 травня, мешканці прилеглих сіл перекрили трасу міжнародного значення Київ-Варшава у районі село Гулівка.

Про це у коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини з місця перекриття повідомив керівник фракції УКРОП у Поворській ОТГ Сергій Ткачук.

З його слів, туші мертвих тварин скинули поблизу траси в лісі, у старому кар'єрі.

"12 КамАЗів відходів з ковельського ветсанзаводу викинули цієї ночі. Раніше ми збирали підписи, аби сюди не звозили мертвеччину. Усі мешканці ОТГ були проти цього. Зараз сморід стоїть - нестерпний. До місць скидання відходів неможливо підійти", - додає Сергій Ткачук.

За станом на 11.30 перекриття продовжується. Обурені водії фур вимагають, аби їх пропустили. Протестувальники постійно під'їжджають.

Відтак, обурені волиняни сьогодні вранці перекрили трасу міжнародного значення. За станом на 9.30 зібралося близько сотні людей, підмога постійно підбуває. Зі слів Сергія Ткачука, по обидва боки перекритої дороги утворилася черга з автомобілів близько кілометра.
Як інформують у прес-службі волинськї поліції, відомості внесли до Журналу єдиного обліку заяв та повідомлень про вчиненні кримінальні правопорушення та інші події.
ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: «ЖИВІ ЛЮДИ ПРОТИ МЕРТВИХ ТВАРИН»

Нагадаємо, через катастрофічну ситуацію на ветсанзаводі мешканці Ковеля та прилеглих сіл також перекривали міжнародну трасу Ковель-Ягодин. Люди скаржилися, що їх дістали бездіяльність та ігнорування влади, постійні відписки, тож єдиний вихід – вийти на протест. Та наголошували, що народний депутат Степан Івахів, який би мав лобіювати інтереси людей, що його вибрали, та голова Волинської ОДА Володимир Гунчик - абсолютно байдужі до проблеми людей.

Варто додати, через повільні темпи ліквідації наслідків екологічного лиха, яке трапилось через діяльність ковельської філії ДП «Укрветсанзавод», ковельчани погрожують знову перекрити міжнародні автошляхи.

19 квітня заступник голови Волинської ОДА Сергій Кошарук письмово пообіцяв пікетувальникам у Ковелі, що до 28 квітня рештки з території ветсанзаводу вивезуть. В іншому випадку чиновник пообіцяв піти у відставку.

Варто додати, розвантаженням фур з відходами з ветсанзаводу, які намагалися таємно захоронити у Турійському районі, керував саме Сергій Кошарук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Таки Да Показати IP 5 Травня 2017 13:46
В любій цивілізованій країні за таке відношення до людей і довкілля Гунчик і Ко вже б сиділи!
Лучанин до Таки Да Показати IP 5 Травня 2017 21:46
А де ділися Івахів і Гунчик щоб допомогти людям у даній проблемі?Сховалися!Залишили простих людей наодинці з їхньою проблемою!Отак вони турбуються про своїх виборців!
Справедливість Показати IP 5 Травня 2017 16:02
Що за держава...нехай би депутатам під будинки возили те все ..щоб вони відчули все на власній шкурі..а то тільки за свої ср*ки переживають та кармани!!!!!
Ой да да Показати IP 5 Травня 2017 16:20
" Там нічого страшного немає ..."він це серйозно? Начальник ...Один на одного перекладають , нехай вам той пояснить...а даний Пан що там неперебував на засідання міської ради , пояснити не може , розказати ! Це називається безвідповідальністю, свавіллям влади .чого вони до своїх помешкань не підвезли ці відходи , раз там немає нічого страшного..правильно за гроші можна людей труїти , йому ж то що він же неживе поблизості , ненюхає це кожен день! Щей начальник ГОЛОВНИЙ ІНСПЕКТОР ЕКОЛОГІЇ!! Цікаво просто яку він екологію перевіряє , грошей чи природи ?) Невже досі за стільки часу не можна було розібратись у цій ситуації , а тільки зараз почнеться розслідування , а до цього що робилося , а ну так возилися різного роду відходи ....з ковельського ветсанзаводу..невже аж з Ковеля привезли сюди...тут що люди неживуть.... Совісті немає, Бога просто небояться тай усе! Природа це ж все що у нас є , поля , річки , озера...НЕВЖЕ ГРОШІ ВАЖЛИВІШІ ?
от і все Показати IP 5 Травня 2017 18:07
ай ,таке смачне,таке корисне,таке приємне на запах-але шось ніхто і даром не хоче.повурськ підїжайте в неділю ще з другим ковелем перекриєм на три дні трасу,прості люди вибачайте,просто це єдине на що ці жуки шевеляться
ГОНЮСамогонУСІнгапур Показати IP 5 Травня 2017 18:39
в своєму дворі хай закопує раз це не шкідливо
ковельчанинка Показати IP 6 Травня 2017 05:40
через цих дибільних п'яниць моя сусідка 5 годин там стояла а в неї дома чекала грудна дитинка дякувати якомусь ментові що впрягався за неї люди що ви робите чому ви свої проблеми нам перекладаєта на плечі робіть це ідути до мерії а не нам створюєте такі проблеми
ен Показати IP 6 Травня 2017 12:02
...а де також дівся Палиця і КО? Чи облрада нема ніякого впливу на ситуацію?
ковельчанинці Показати IP 6 Травня 2017 22:15
якщо ті люди, що блокують - "дибільні пяниці", то ти і твоя сусідка -БЛ#ДІ, і заберіть під свою домівку те все БЛ#ДСТВО з ветсанзаводу

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus