USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Водій автобуса з’їхав у кювет, аби уникнути зіткнення. Подробиці ДТП біля Луцька

5 Листопада 2017 09:55
Водій рейсового автобуса, у якому перебувало 27 пасажирів, аби уникнути зіткнення з вантажівкою, з’їхав у кювет. Про це інформує Район.Луцьк.

Нагадаємо, аварія сталася ввечері 4 листопада у селі Піддубці. На місці події перебували три екіпажі поліції та рятувальники.

За словами поліцейських, автобус «Neoplan» сполученням Варшава - Київ рухався в напрямку Рівного. Його намагався обігнати вантажний автомобіль. При завершенні маневру водій вантажівки не врахував інтервал та створив аварійну ситуацію автобусу. Пасажирський автобус звернув на узбіччя, але там, за словами водія, стояв вантажний автомобіль. Аби уникнути зіткнення, водій пасажирського автобусу з’їхав у кювет. Автобус перекинувся на правий бік. На щастя, ні водій, ні пасажири не постраждали.

Цікаво, що вантажівка, яка створила аварійну ситуацію, з місця ДТП зникла. Номери та марку автомобіля-винуватця ДТП ніхто не запам’ятав.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Ммммиим Показати IP 5 Листопада 2017 12:28
Слава Богу що водій автобуса зі стажем .А то було б лихо

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus