USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Водій, який збив на переході 23-річну лучанку в Гірці Полонці, відбувся умовним

18 Серпня 2019 17:33
Винуватця ДТП, який збив 23-річну лучанку на пішохідному переході в Гірці Полонці, внаслідок чого та отримала численні травми, засудили до двох років умовного покарання.

Про це йдеться у вироку Луцького міськрайонного суду Волинської області.

Під час суду встановили, що 18 лютого обвинувачений рухався автомобілем «ВАЗ 21099» по трасі «Львів - Горохів – Луцьк» у селі Гірка Полонка.

Так, наближаючись до нерегульованого пішохідного переходу, перед яким у правій смузі руху зупинився вантажний автомобіль, надаючи перевагу в русі пішоходу, водій «ВАЗа» не зменшив швидкість руху, не зупинився та не переконався, що на ньому відсутні пішоходи, внаслідок чого допустив наїзд на 23-річну жінку, яка перетинала проїзну частину автодороги справа на ліво відносно напрямку руху автомобіля.

Внаслідок ДТП постраждала отримала численні тілесні ушкодження, серед яких відкрита черепно-мозкова травма та численні переломи.

Допитаний у судовому засіданні обвинувачений повністю визнав свою вину. Щодо обставин ДТП, то розповів, що не зменшив швидкість, оскільки вирішив, що вантажівка, яка зупинилася перед переходом, має намір повертати, а тому зайняв іншу смугу та продовжив рух, внаслідок чого допустив наїзд на пішохода.

Потерпіла натомість розповіла, що їй частково відшкодований розмір моральної шкоди. Вона просила не позбавляти волі обвинуваченого, однак просила позбавити його права керування транспортними засобами на певний строк.

Відтак, винуватця ДТП визнали винним та призначили покарання у виді трьох років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на один рік, змінивши це покарання на умовне терміном на два роки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
савченко Показати IP 18 Серпня 2019 18:16
я и мой закон плюс деньги и судьи всегда правы
Петро Показати IP 18 Серпня 2019 18:46
У Гіркій Полонці (від слова гіркий полон). Прошу виправити.
??? Показати IP 19 Серпня 2019 00:08
Я в шоці дитина дякуючи цьому ,,гаїшнику''вже перенесла 6 опер.втручань і це ще не все по лікувані.Дівчина все життя буде мучитись, а йому 2роки умовно і 1рік без прав (далі буде чавити людей як мух на дорозі) ось таке в нас правосуддя звязки і гроші вирішуть все а ви простий люд виживайте як хочете.Дитино тримайся з Божою допомогою викарапкаєшся. P.S Водій майте на увазі на Божому судді знайомства,посада і гроші недопоможуть тому там кожен відповість за скоєне.
Ввв Показати IP 20 Серпня 2019 14:46
Це справді біда! Але машина на ї-е а давить. І перед тим як вийти на перехід, потрібно 100 раз подтвитись в ліво і вправо а не в телефон!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus