USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Водій МАЗа убив жінку, заховав труп у зілля і поїхав далі

18 Жовтня 2010 12:01
У селі Крупа Луцького району автомобіль МАЗ пізно ввечері 16 жовтня збив жінку – водій вийшов з машини, відсунув потерпілу з дороги, прикрив її городнім зіллям, а сам поїхав далі.
Труп знайшла наступного дня у себе на городі місцева жителька, повідомили в УДАІ Волинської області.
Працівники автоінспекції встановили особу покійної. Це була 36-річна жителька сусіднього села Ярославичі Рівненської області, а також визначили, що смерть настала внаслідок дорожньо-транспортної пригоди минулої доби близько 22-ї години.
На проїзній частині було виявлено сліди, які могли належати тільки вантажному автомобілю, а саме МАЗу з причепом.
У Рівненській області в одному з колгоспів шляхом опитування було втановлено особу водія. Він був найнятий для перевезення цукрових буряків на завод у місто Радехів Львівської області. Його маршрут проходив якраз через село Крупа – в цей час він вже повертався назад.
Водія, який уже мав би бути на місці роботи, не виявили. На телефонні дзвінки він довго не відповідав. Лише через кілька годин він вийшов на контакт. Коли працівники ДАІ назвались замовниками, він погодився приїхати у вказане місце для укладення договору на нові перевезення.
17 жовтня о 18.30 водія автомобіля МАЗ-6422 – 47-річного жителя міста Ізяслава Хмельницької області – зупинили працівники взводу ДПС №5 міста Луцька.
Водій спочатку заперечував свою причетність до пригоди. Механічні пошкодження на своєму автомобілі, мовляв, отримав в автопригоді ще 30 вересня у Рівненській області.
Але пізніше, коли йому були пред’явлені незаперечні докази, у скоєному зізнався.
Пояснив, що були несприятливі погодні умови. Жінка була в темному одязі, йшла посеред дороги, і він не зміг її оминути. А коли стався удар, він вийшов з автомобіля, відсунув жінку з дороги та прикрив городнім зіллям.
Чому так вчинив – пояснити не зміг. Сказав, що був «сам не свій» та щиро розкаюється.
За фактом проводиться перевірка.
Водій затриманий у Луцький райвідділ внутрішніх справ.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus