USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Водій, що збив велосипедиста, був нетверезий. ВІДЕО

22 Червня 2011 17:48
У крові водія, який поблизу села Борочиче Горохівського району на Волині збив велосипедиста, знайшли 1,1 проміле алкоголю.
Про це розповів лікар-невропатолог Горохівської центральної райлікарні Михайло Петрашко, – повідомляє НТН.
«Виявлено 1,1 проміле алкоголю у видихаємому повітрі, що дало підставу поставити заключення – алкогольне сп'яніння. Норма рахується 0,2 проміле», – повідомив медик.
Нагадаємо, внаслідок зіткнення велосипеда і автомобіля «Опель-Омега» постраждав 24-річний мешканець села Борочиче.
У постраждалого – численні переломи.
«Відкритий перелам правої нижньої кінцівки, так само і закритий перелом стегнової кістки і гомілки, – прокоментувала лікар-реаніматолог Людмила Криштальська. – У хворого важка черепно-мозкова травма. Витікав ліпер з обох вушних раковин. Хворий важкий. Без свідомості».
Водій легковика покинув його, а сам утік. Проте на місці ДТП залишилися фарба й уламки автомобіля.
«З місця пригоди вилучено залишок передньої фари автомобіля, – зазначив керівник сектору УДАІ Волинської області Андрій Владимир. – Відповідно, було встановлено, що вона належить автомобілю марки «Опель-Омега». Таким чином, шляхом перевірки цих транспортних засобів, спочатку в межах району, було встановлено такий автомобіль. Він, дійсно, був причетним до даної пригоди, а також був затриманий водій цієї машини».
Водій розповідає, що покинути постраждалого на місці аварії його напоумив пасажир.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
а чому Показати IP 23 Червня 2011 11:37
а чому не розказали хто ж винен згідно ПДР? не беручи до уваги 1.2 проміле алкоголю? а чи велосипедист не був теж готовий? "лёгкая степень опьянения — 0,5 — 1,5 промилле" в той же час "0,8-1,2 промилле Начинается эйфория, расслабление, переоценка своих возможностей, уменьшение угла зрения (так называемый туннельный взгляд). Очень ухудшается восприятие предметов и неверно оценивается расстояние (глубина зрения)." КУПА знайомих і не дуже вживають алк. будучи за кермом(

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus