USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Вогонь наробив волинянам збитків

29 Листопада 2010 11:23
У двох пожежах, зо трапилися за добу 28 листопада на Волині, винним було несправне пічне опалення.
У селі Риковичі Іваничівського і в селі Завітне Ківерцівського району під час пожеж ніхто не постраждав, повідомили у центрі пропаганди ГУ МНС у Волинській області.
Люди вчасно помітили горіння на горищах будинків і змогли залишити задимлені приміщення.
Увечері 28 листопада трапилось дві пожежі через порушення правил пожежної безпеки при облаштуванні пічного опалення – в селі Риковичі Іваничівського та в селі Завітне Ківерцівського районів.
Однак вогонь встиг знищити покрівлю на житловому будинку та частково перекриття поблизу димоходу пічного опалення в селі Риковичі, завдавши значних збитків господарству.
Ц селі Завітне господарі розпочали гасіння ще до прибуття рятувальників з райцентру, і в результаті вогонь пошкодив тільки частково дерев’яну стіну біля печі.
Рятувальники просять волинян суворо дотримуватись вимог пожежної безпеки при використанні пічного опалення та електричних обігрівачів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus