USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

За один день на Ківерцівщині згоріло двоє людей

12 Січня 2009 10:30
У неділю, 11 січня, у населених пунктах Ківерцівського району Волині виникли пожежі, на яких загинули двоє людей. Про це інформують «Волинські Новини».
11 cічня о 01.45 поблизу села Кадище Ківерцівського району виникла пожежа у будівельному вагончику, під час якої загинув 47-річний житель селища Цумань. Причиною лиха, за повідомленням офіційного сайту волинських правоохоронців, стало те, що, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, курив у вагончику. Це й стало причиною загоряння.
Також цього дня на Ківерцівщині трапилася ще одна пожежа, що забрала людське життя. О 07.05 в селищі Цумань по вулиці 1 травня в літній кухні виникла пожежа, під час якої загинув 69-літній житель згаданого села.
Окрім того, 10 січня вогонь наробив лиха в одному з домогосподарств у селі Великий Порськ Ковельського району. Як з’ясувалося пізніше, умисний підпал хліва скоїв 24-річний житель села Любитів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus