USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинянам заборонили відвідувати авіаційний полігон «Повурськ»

16 Жовтня 2015 09:15
В оточенні лісів у межах Ковельського, Маневицького та Камінь-Каширського районів Волинської області знаходиться авіаційний полігон «Повурськ», - інформують «Вісті Ковельщини».

На даний час на полігоні періодично проводяться заходи щодо практичного застосування авіаційних засобів ураження (бомбометання, пуски ракет), стрільби з військового озброєння, знешкодження невибухнувших боєприпасів.

Незважаючи на постійне проведення з боку командування авіаційного полігона «Повурськ» роз'яснювальної роботи, на територію авіаційного полігона продовжують потрапляти громадяни, які нехтують безпекою свого життя та життя своїх дітей.

Територія авіаційного полігона «Повурськ» є забороненою зоною для населення і осіб, які не мають прямого стосунку до його роботи. Вхід та в'їзд на територію авіаційного полігона категорично забороняється. Межі полігону встановлюються шлагбаумами і попереджувальними знаками з написами: «НЕБЕЗПЕЧНО! ТЕРИТОРІЯ ПОЛІГОНА! ПРОЇЗД І ПРОХІД СУВОРО ЗАБОРОНЕНІ!»

Як повідомлялося нами раніше, на територіях колишніх та діючих полігонів України, внаслідок ігнорування забороною перебування на полігонах, недопущенням збору бомб, ракет, снарядів не припиняються випадки, пов'язані з травмуванням, загибеллю та притягненням людей до кримінальної відповідальності.

На жаль, не всі громадяни усвідомлюють небезпечність перебування на забороненій зоні та відповідальність, яка настає за збір та демонтування вибухонебезпечних предметів.

«Звертаючись до громадян, які проходять на території полігона з метою збору ягід та грибів, нагадуємо про ЗАБОРОНУ та небезпечність перебування на забороненій зоні.

Особливо хочеться попередити шукачів «дармового» металу, які, всупереч забороні, заходять на небезпечну територію, видобувають вибухонебезпечні предмети, демонтують та здають в пункти прийому металобрухту. Насамперед, вищевказане попередження стосується мешканців села Черемошного, яке безпосередньо розташоване поблизу полігона.

Командування авіаційного полігона попереджує, що до крадіїв металу на території авіаційного полігона «Повурськ» будуть застосовуватись ріщучі заходи у відповідності до чинного законодавства України.

Шановні краяни! Не наражайте на небезпеку себе і своїх дітей! Обійдіть полігон стороною. Не підбирайте і не розбирайте авіаційні боєприпаси, незнайомі вам речі. Це небезпечно для життя і здоров'я — як вашого, так і тих, хто поруч з вами», - йдеться у повідомленні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 16 Жовтня 2015 10:16
А в час, коли в країні не припинилася війна, коректно розголошувати місце знаходження будь-яких військових частин???????
Анонім до Анонім Показати IP 16 Жовтня 2015 10:39
Москалі й так знають де яка частина і полігон так як вони розміщені на тих самих місцях що і за часів ссср.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus