USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

Волинянин намагався вивезти понад 10 кілограмів бурштину

24 Квітня 2015 15:00
Під час перевірки в салоні транспортного засобу знайшли пакунок з майже 3 кілограмами «сонячного каміння», а поміж обладнання приміщень пункту пропуску - сумку з 7,6 кілограмами необробленого бурштину.

У міжнародному пункті пропуску «Ягодин-авто» прикордонники Луцького загону та працівники митниці запобігли спробі незаконного вивезення необробленого каміння бурштину до Польщі.

Про це повідомили у прес-службі Держприкордонслужби.

Під час очікування своєї черги для здійснення контрольних процедур пасажир авто «Сеат» виявив бажання прослідувати до вбиральні та прихопив із собою дорожню сумку. Прикордонник, який здійснював контроль за режимом в пункті пропуску, звернув увагу, що громадянин повернувся до машини вже без сумки та ініціював огляд службових приміщень та автомобіля, яким слідували громадяни.

Під час перевірки в салоні транспортного засобу знайшли пакунок з майже 3 кілограмами «сонячного каміння», а поміж обладнання приміщень пункту пропуску - сумку з 7,6 кілограмами необробленого бурштину.

Як пояснив громадянин України, 28-річний житель Ковеля, таким чином він, після проходження контрольних процедур, хотів повернутись за сумкою та уникнути огляду особистих речей.

Наразі правоохоронці відправили каміння на експертизу для визначення оціночної вартості та прийняття відповідного правового рішення стосовно цього правопорушення.

До слова, як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, у ніч проти 22 квітня 2015 рокупівсотні правоохоронців зі спецпідрозділів «Світязь» та з охорони громадського порядку задіяли для затримання копачів бурштину у Маневицькому районі. На місці видобутку бурштину правоохоронці виявили та затримали 21 особу, мешканців Маневицького району та міста Кузнецовська Рівненської області.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
мішка Показати IP 24 Квітня 2015 15:02
тупий полішук-контрабандист, жах який тупий
не пацик Показати IP 24 Квітня 2015 16:19
значить з прикордониками і митниками недоговорився :? напевне вже неперший раз туда-сюда можеб щось розказав зі злості :- булоб цікаво кому треба послухати і потягнути дальше ?
Патріот Показати IP 24 Квітня 2015 17:08
не дали хабарів митникам вот і засада))))Митники знають одну заповідь:ділитися і ще раз ділитися)))))
лище до Патріот Показати IP 24 Квітня 2015 23:48
Класні хлопці домовитись завжди можна, може не в ту зміну поїхав....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus