USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Волинські лісівники затримали вантажівку з краденим лісом

8 Березня 2017 22:44
Волинські лісівники зловили лісопорушників, які вкрали лісу майже на 50 тисяч гривень.

У вівторок, 7 березня, близько 2 години ночі, працівники мобільної рейдової бригади державного підприємства «Ківерцівське лісове господарство» вночі вийшли на слід лісопорушників – у Рожищенському лісництві невідомі чоловіки вантажили на машину деревину, - повідомляє прес-служба ВОУЛМГ.

Розуміючи, що порушники можуть вдатися до втечі, лісоохоронці повідомили про цей факт поліцію і стали стежити, у якому напрямку повезуть деревину. Спільно з працівниками поліції близько 3 години ночі тентований автомобіль, навантажений колодками дуба, вдалося затримати у селі Дубище Рожищенського району.

Документів на деревину у водія не було. Чоловік виправдовувався, мовляв, зрізали дерева не в лісі і навіть не в цьому районі.

Але в Рожищенському лісництві вже встановлено факт самовільної порубки трьох дубів, які збігаються у діаметрі з виявленою деревиною. Лісова охорона представила також зрізи дерев, буде проведена відповідна експертиза.

Сума збитків, нанесених при цьому державному лісовому фонду, становить 47 тисяч гривень.

Тривають слідчі дії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus