USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинські податківці вилучили приблизно 21 тисячу пляшок «пальонки». ФОТО

8 Вересня 2009 15:47
Співробітники податкової міліції ДПА у Волинській області вилучили із незаконного обігу алкогольну продукцію із підробними марками акцизного збору. Про це 8 вересня повідомляють «Волинські Новини».
 
Під час проведення перевірки складських приміщень у місті Луцьку по вулиці Лідавській, виявлено та вилучено із незаконного обігу приблизно 21 тисячу пляшок горілчаної продукції виробництва ТОВ «Кіровоградський ЛГЗ» із наклеєними  марками  акцизного  збору,  що  містять  ознаки  підробки.
 
За матеріалами управління податкової міліції ДПА у Волинській області, під час огляду товарно-супровідних документів та пляшок з алкогольними напоями, співробітники податкової міліції встановили, що ця алкогольна продукція, виготовлена у травні-червні 2009 року. 
 
Згідно з висновом науково-дослідного експертно-криміналістичного центру, марки акцизного збору нового зразка виготовлені не на підприємстві, що здійснює виробництво марок акцизного збору на алкогольні напої, і вони не відповідають Держстандарту України. Ці марки акцизного збору виготовлені з використанням поліграфічного обладнання комбінованим способом друку з імітуванням відповідних захисних засобів. Орієнтовна вартість вилучених алкогольних напоїв становить 340 тисяч гривень.
 
З початку року співробітники податкової міліції ДПА у Волинській області вилучили із незаконного обігу товарно-матеріальних цінностей на 7 мільйонів 916 тисяч гривень, з яких товарів підакцизної групи - на 3 мільйони 67 тисяч гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Максим Показати IP 8 Вересня 2009 18:15
Два дні назад лікувався перцовочкой, відкриваю, а там дозатора немає... Паленка, чи то так має бути.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus