USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.45 39.85
  • PLN 9.70 9.86

Волинські правоохоронці не пустили до Польщі 150 000 пачок «солодких цигарок»

12 Січня 2010 12:53


Податківці спільно з УСБУ у Волинській області вилучили 150 тисяч пачок цигарок з фальшивими акцизними марками на суму 900 тисяч гривень.
Вантажівку з причепом у ході проведення спільних з УСБУ у Волинській області заходів правоохоронці зупинили на автошляху «Київ –Ягодин». Водій авто на вимогу правоохоронців надав товарно-супровідні документи на транспортований вантаж.
 
За документами вантажівка перевозила кондитерські вироби із луганської фірми «Г» до Республіки Польща.  Однак, оглянувши товар, правоохоронці виявили 300 коробів із цигарками нібито відомого торгового бренду.
За інформацією УПМ ДПА в області, якість акцизних марок, якими маркувався цигарковий вантаж, як зрештою і тютюнові вироби, викликали сумнів. Відтак, правоохоронці  надали зразки «акцизом» для дослідження експерту. Висновок спеціаліста не забарився: марки акцизного збору на цигарках і справді підроблені та не відповідають дійсним маркам акцизного збору на тютюнові вироби, що виготовляються на підприємстві Поліграфічний комбінат «Україна».
150 тисяч пачок цигарок вартістю 900 тисяч гривень вилучено.
Слідчий відділ волинської податкової міліції розслідує кримінальну справу за фактом незаконного використання підроблених акцизних марок, а податкова міліція встановлює осіб, причетних до скоєння цього злочину.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus