USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Волинські прикордонники вилучили в українця арсенал зброї

29 Липня 2009 12:37


У міжнародному пункті пропуску для автомобільного сполучення «Устилуг» на Волині прикордонники Львівського прикордонного загону виявили у 46-річного українця, який їхав з Польщі, 6 гвинтівок різних найменувань (попередньо пневматичні),12 оптичних прицілів (різних виробників), 2 пістолети (попередньо пневматичні), 25 газових балончиків (для пістолетів) та 8 325 штук патронів до пневматичної зброї. Про це 29 липня повідомляють «Волинські Новини».
Арсенал виявили у багажному відсіку мікроавтобуса «Мерседес», у картонних коробках під особистими речами. Зброя та набої не були зазначені у митній декларації та не вказані при усному опитуванні. Знахідка вилучена прикордонниками та передана митникам для проведення експертизи. Вартість конфіскованого буде відома після проведення експертизи, – повідомляє ЗІК із посиланням на прес-службу Західного регіонального управління ДПС України.
Довідково:
Це вже другий схожий випадок у міжнародному пункті пропуску для автомобільного сполучення «Устилуг» протягом останніх 6 днів. Нагадаємо, що 22 липня у цьому ж пункті пропуску теж було виявлено пневматичну зброю.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus