USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Волинські «убозівці» викрили цигаркових контрабандистів. ВІДЕО

2 Березня 2011 13:44
Працівники волинського УБОЗу порушили вісім кримінальних справ за фактами незаконного виготовлення, зберігання і збуту підакцизних товарів – цигарок та алкогольних напоїв.
Про це 2 березня під час прес-конференції повідомив начальник УБОЗ УМВС України у Волинській області Сергій Горбатюк.
Кримінальні справи порушили відносно жителів Ковеля та Любомля, які продавали підроблені цигарки та алкоголь місцевим мешканцям, а також планували збувати свій товар за кордон у Республіку Польща.
Загалом правоохоронці вилучили фальсифікату на суму 2 мільйони 100 тисяч гривень. Під час проведення обшуків у фігурантів кримінальних справ, крім цигарок, також знайшли три тонни етилового спирту та понад 200 пляшок горілки з підробленими марками акцизного збору.
За словами Горбатюка, працівники його підрозділу систематично проводять заходи щодо виявлення каналів надходження на територію України нелегальних тютюнових виробів. Серед вилученого товару є контрабандні цигарки молдовського виробництва.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Лучано Показати IP 2 Березня 2011 18:43
Нарешті убозівці серйозними справами зайнялись. А то шарились по сільських радах і комунальних підприємствах. А потім нові машини купляли. Може нове начальство порулить.
Василь Показати IP 3 Березня 2011 10:15
Не будьте наївними!!! Накрили тих,хто на нову машину замість спаленої не скинувся,це ж всім зрозуміло!!!!
Діма Показати IP 24 Січня 2023 12:08
Бабула Ігор ти там був в долі?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus