USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Волинського міліціонера засудили за збут амфетаміну

28 Травня 2014 09:48
П’ять років позбавлення волі зі встановленням 3-річного іспитового строку – такий вирок виніс суд волинському міліціонеру за продаж амфетаміну, повідомили у прес-службі прокуратури Волині.

Нагадаємо, 16 травня слідчим відділом прокуратури області було скеровано до суду матеріали кримінального провадження щодо міліціонера одного з відділів при УМВС України у Волинській області.

Наразі працівника міліції визнали винним у перевищенні службових повноважень та незаконному придбанні, зберіганні, перевезенні й збуті психотропної речовини – амфетаміну.

Рішенням Луцького міськрайонного суду правоохоронцю призначили покарання у виді п’яти років позбавлення волі зі встановленням 3-річного іспитового строку.

Окрім того, міліціонера позбавили права 3 роки обіймати посади в органах внутрішніх справ та інших правоохоронних органах й спеціального звання «молодший сержант міліції». У кримінальних провадженнях щодо двох спільників працівника міліції триває судовий розгляд. Обоє обвинувачених знаходяться під вартою.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Анонім Показати IP 28 Травня 2014 10:06
Ім'я героя взнаємо із інших джерел. А зі встановленням 3-річного іспитового строку - кинули щуку в воду. Як мутив, так і далі буде.
Анонім Показати IP 28 Травня 2014 10:12
вн країна повинна знати своїх героїв
Вано Показати IP 28 Травня 2014 10:16
так его еще и востановят в должности через пару месяцев, руководство ведь привыкло к регулярной жирной котлете в его исполнении
Яяя Показати IP 28 Травня 2014 12:03
Якщо є спільники,то злочин вчинено групою осіб . Щось я сумніваюсь що покарання адекватне
Шпиг Показати IP 28 Травня 2014 12:53
А чому не пишете який відділ? -Сто процентів, що це відділ по боротьбі з незаконним обігом наркотиків, колишній начальник якого нині очолює обласне УВС...І чому мусора реально не упакували на зону? - Поділився результатами торгівлі з судєйкіними?
рома Показати IP 28 Травня 2014 15:16
неможна таких людей на хату.хто тоді радість людям принесе

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus