USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Волинського строковика поранили під час виїзної варти

7 Липня 2015 15:00
Строковика з Ковельського району поранили в місті Каховка.

Нагадаємо, солдат строкової служби з Волині Василь Устимук 29 червня отримав важке кульове поранення. Лікарі, рятуючи життя, вже видалили йому нирку і селезінку. Стан хлопця досі залишається важким. Усіх небайдужих просять допомогти.

Ця подія отримала неоднозначну реакцію, оскільки волинянин – строковик, а їх, як відомо, не повинні були направляти в зону АТО. Тож, в багатьох виникли закономірні запитання, яким чином солдата поранили?

Як повідомив заступник військового комісара області Ігор Підлісний у коментарі кореспонденту Інформаційного агентства Волинські Новини, строковика з Волині поранили у місті Каховка під час виїзної варти, де немає зони АТО.

Як відомо, куля зачепила хлопцеві хребет. Стан Василя наразі важкий, лікарі вже видалили йому нирку і селезінку.

Зі слів Ігоря Підлісного, його наразі транспортують в госпіталь Одеси реанімобілем.

Нині місцева військова прокуратура проводить розслідування інциденту, під час якого 22-річний волинянин отримав поранення. Попередня версія: необережне поводження зі зброєю.

Однак у військовому комісаріаті не інформують, чи необережно поводився зі зброєю сам солдат, чи один із його співслужбовців, посилаючись на таємницю слідства.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus