USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинського суддю-хабарника судитимуть

9 Квітня 2014 07:00
Прокуратура Волинської області завершила досудове розслідування у кримінальному провадженні щодо судді Ківерцівського районного суду Івана Підгорного, повідомили у прес-службі прокуратури області.

Служителю Феміди інкримінується два епізоди одержання хабара (кримінальне правопорушення, передбачене частиною 2 статті 368 Кримінального кодексу України в редакції на момент вчинення злочину). За постановлення судового рішення у цивільній справі він одержав хабар у вигляді пральної машини вартістю 1 440 гривень та гроші в сумі 1 200 гривень, за рішення в іншій цивільній справі – хабар у сумі 4000 гривень.

Крім того, суддя обвинувачується у винесенні завідомо неправосудних рішень у двох цих цивільних справах (кримінальне правопорушення, передбачене частиною 2 статті 375 Кримінального кодексу України).

Обвинувальний акт у кримінальному провадженні щодо судді скерували до суду, який і вирішить подальшу долю законника.

Нагадаємо, ще 4 квітня цього року в черговий раз Волинська Самооборона Майдану завітала до судді Ківерцівського районного суду Івана Підгорного з метою переконати його не вести більше судових засідань, адже той перебував під слідством.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
((( Показати IP 9 Квітня 2014 10:04
всі суддї беруть взятки, вони кожен брав бо система під це заточена.
опиум Показати IP 9 Квітня 2014 10:08
....а есть еще судья Ковтуненко.который даже дел не читает.прикрывая недоумков с прокуратуры и убийц....которые грабят людей и разгуливают на свободе..Ковтуненка.....на премию.тупизна года.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus