USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.45 39.85
  • PLN 9.70 9.86

Волинського міліціонера, якого один раз виправдали, судитимуть знову

21 Листопада 2013 12:14
Прокуратура Волинської області не погодилась з виправдальним вироком правоохоронця, якого звинуватили у службовій підробці протоколів та «кришуванні» місцевих мажорів, - інформує інтернет-видання «Під прицілом».

Нагадаємо, дільничний інспектор міліції Любешівського райвідділу УМВС України у Волинській області потрапив на лаву підсудних за звинуваченням у підробці службових документів.

Правоохоронця запідозрили в тому, що він, аби приховати скоєне трьома особами хуліганство, склав завідомо неправдиві документи - пояснення постраждалих та очевидців, на підставі яких у подальшому виніс незаконну постанову про відмову в порушенні щодо цих осіб кримінальної справи.

Йшлося про бійку у місцевому кафе «Міраж», де конфліктували постраждалі та троє молодиків. Проте суд, заслухавши свідчення, визнав дільничого інспектора невинним.

Таким чином, старший прокурор відділу прокуратури Волинської області подав апеляцію на вирок Любешівського районного суду. Суд залишив рішення першої інстанції в силі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
888 Показати IP 21 Листопада 2013 13:42
Волинські "правоохоронці" за хабарі кришують збанкрутілий "ЗАХІДІНКОМБАНК".
999 Показати IP 21 Листопада 2013 14:05
888- ти що з ДУБА впав ???
Ваня Показати IP 21 Листопада 2013 15:35
Видно багато бабла в нього згоріло в цьому банку,пришли даром и ушли даром

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus