USD 39.65 39.95
  • USD 39.65 39.95
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.76 9.95

Суд над волинським правоохоронцем, якого шукали 3 роки

8 Серпня 2014 18:48
На Волині судять колишнього правоохоронця, який 3 роки офіційно був у розшуку. Сам підсудний стверджує, що усі злочини йому інкримінують неправомірно. Переконує, від міліції навіть не думав утікати, якби знав, що він комусь потрібен, одразу б прийшов, - інформує Під прицілом.

Свою невинуватість Борис Житінський доводив в усіх можливих інстанціях.

Як розповів брат підсудного Віктор Житінський, у червні Бориса розшукали у Києві в бібліотеці. З його слів, брата без жодних пояснень пов'язали правоохоронці в цивільному одязі, закували у кайданки і маршрутним автобусом перевезли до Луцького СІЗО, Каже, тут його утримують немов найстрашнішого злочинця, а приписують спонукання до дачі хабара, непокору працівникам міліції та службове підроблення.

Сторона обвинувачення доводить, що ще у 2006 році підсудний Борис Житінський, працюючи на посаді оперуповноваженого відділу по боротьбі з корупцією УБОЗ УМВС України у Волинській області, нібито затримав із підробленим паспортом волинянина Вадима Мельничука. І, замість того, щоб покарати злочинця примусив його занести 1600 доларів викладачу Ківерцівського медколеджу, нібито за гарантію вступу до навчального закладу. Хабарників спіймали на гарячому, а Мельничук в усьому зізнався міліції.

І Житінського, й Мельничука судили в Луцькому міськрайонному суді у 2008 році. Вадима Мельничука рішенням суду першої інстанції звільнили від відбування покарання, а Вадима Житінського засудили до 5-ти років ув'язнення.

Житінський оскаржив вирок Луцького міськрайонного суду у Волинському апеляційному суді, де його змінили на 5 років умовно з відтермінуванням на рік.

Однак з невідомих йому причин, переконує, волинські правоохоронці влаштували на нього справжнє полювання.

Прокурори подали касаційну скаргу до Верховного суду України, ухвалу Апеляційного суду Волинської області було скасовано і направлено на новий розгляд.

Тож зараз обвичуваний знову мусить звертатися до Апеляційного суду Волинської області, щоб скасувати вирок Луцького міськрайонного суду.

Однак сьогодні в Апеляційному суді Волинської області до розгляду справи по суті так і не дійшли, хоч засідання тривало упродовж кількох годин.

Справу попередньо призначили до розгляду на 10-ту годину у п'ятницю 8-го серпня. Бориса Житінського до приміщення дому правосуддя привезли в автозаку та кайданках. З невідомих причин близьких підсудного оповістили, що слухання розпочнеться в 11 годин. А захищати чоловіка прибув колишній його адвокат із суду першої інстанції Микола Веремчук.

Підсудний заперечив проти цього захисника і уже вирішувалося питання про те, щоб він себе захищав сам. Після прибуття брата Бориса Житінського суд знову заходився радитися.

Відтак у суді п'ять разів оголошували перерву. Врешті перенесли розгляд справи на інший день.

Борис Житінський розповів журналістам, що усі справи, які йому інкримінують, шиті білими нитками. Запевняє, що не вчинив жодного злочину і жодного разу не порушив закону. Каже, що перед службою в міліції 17 років віддав військовій справі, був командиром взводу Національної Гвардії України, командиром роти, начальником служби військової частини, заступником командира військової частини.

Під час кривавих подій Майдану й відстоювання України від режиму Януковича постійно був у Києві в центрі подій.

Зараз сподівається на торжество справедливості і неупередженість суддів під час розгляду його справи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 111
Анонім Показати IP 8 Серпня 2014 18:58
Віктор Жітінський багато розказавби ,як він "славно працював" на митниці.
потерпілий м\п "Луць до Анонім Показати IP 3 Жовтня 2014 09:32
Покійна донька колишнього керівника Волинської митниці громадянина Остролуцького Сергія (Яна+) та боржника бюджету Держави Україна могла б багато розповісти про "інкубаторського-татка" ...разом з іншими потерпілими дітьми..., і митникам яких цілим митним постом (17)"Луцьк " судять 29.09.2014 року! Ну і звичайно про закадичного кореша братків Остролуцьких (охронника з фабрики)Денисенко Вітасіка Анатолійовича з седикатиком(Поповою\Юхименко) які то "лобзались" то стрілялись , а тепер на Оленці М.,та інших колегах по колишній роботі у судах через їх стукачів еНКВДистиків .."відігрались"..!
малолітній Дяк Показати IP 8 Серпня 2014 19:25
Давно пора Борю - в тюрьму, а Вітьку - в псіхушку.
В. до малолітній Дяк Показати IP 8 Серпня 2014 21:31
А про гроші ?
покійна +Вознюк М.А. до малолітній Дяк Показати IP 3 Жовтня 2014 13:30
О ..., хай СБУшлий Віктор Вознюк на три букви йде після "секретних"проникнень у СІЗО не на Прокурора А.Коцюру , а при виявленні трудностів доносить дітей та племінників до М.А.Вознюк+ та М.Гіль+,Я.Остролуцької за борги бюджету ,- з поплічниками доскону з анонімами "еНКВДиськими митникарами " ...
діти покійні КЕДЕБІС до малолітній Дяк Показати IP 14 Жовтня 2014 23:44
Ще 22 роки тому потрібно було братків Остролуцьких Сергійка з Андрійком до збочиців племінників , - каструвати , а їх кореша злодюгу-охоронця з Луцької меланжевої фабрики і колишнього керівника митного поста "Луцьк" ДЕНИСЕНКО ВІТАЛІЯ від ЕНВДЮРИ та сеструню Попову з нотаріусом Юхименко пожитєво від "державних кормушок" відлучити ! АТО найшли холуїв у мантіях та мундирах Прокурорських на Волині , 12 років родини та бюджет держави "катають" , зажерливими мордяками вбивці ще жертв Луцької тюрми у 1941 році і кров"ю неможуть вдавитись чи нажертись держиморди смердячи ! Скоро нажеруться і їх родичів трупах будуть давитись ...!
діти до малолітній Дяк Показати IP 9 Грудня 2014 23:50
Давно пора ,ще 23 роки тому з утворенням України еНКВДюр братків Остролуцьких Сергія та Андрія з Денисенком Віталієм якщо не до " Пукача" так кіпетільніки з вухами в "смердільніки" і гнати як ішаків траншеї копати по перемитру Держави Україна ! Та їхніх поплічників з "мантій та мундирів" по племінники виклинати...
Світлана Показати IP 8 Серпня 2014 20:27
Працював на митниці не гірше, ніж всі митники. Які до нього можуть бути питання? Та й давно все це було, не та тоді була митниця, не та...........
Житинський Віктор те Показати IP 8 Серпня 2014 21:28
Якщо будь який "анонім" через наявну заборгованість з невиплаченної заробітної плати інспектору Житінському Віктору митницею, та окремими працівниками суду у Волинській області не стягнення у бюджет штрафних санкцій у регресі за боржника держави Україна гр.Остролуцького Сергія та (СБ) братка Андрія хоче доправити мене у психіатричну лікарню так нічого у цьому дивного немає! Проте, саме через ненаповнення бюджету за нестягнутих штрафів, та безпідставне викрадення кадрового офіцера і мого підзахисного Житінського Б., гинуть наші люди і діти на Сході України , а при наявності до мене від будь у кого зауважень чи притензій телефон приватний : 0955709119 . До того ж , засуджуючи майже весь м\п " Луцьк" Волинської митниці у Ковельському м\р., суді Прокурори та (СБУ) і керівникі працівники Суду Волині , так і не поцікавились , -де ж наповнення бюджету по штрафах за Остролуцького С.М., який його несплатив , злочинно невиконав Ухвали ВС України від 31.01.2006р., з примусового оформлення відпустки Житінському В., і є основним із замовників таких сфальшованих справ як по Б.Житінському, так і інших:А.Кузнецову,Л.Невірку....! ф
міжнародний опікун до Житинський Віктор те Показати IP 8 Серпня 2014 21:46
Шановний пане Віктору! Бюджету держави стали відомо про незалучення ГП разом з Пшонкою у регресі з Захарченком, що якись там Читинський (чито Житинський-Житінський) міжнародний опікун недієздатних малолітніх з 8 березням зміна підсудності відвід всьому суду гроші за кров. З повагою, аноніми
Житинський Віктор Показати IP 8 Серпня 2014 22:15
Якщо, певні "аноніми в мундирах чи судівських мантіях" з їх "адвокатами" у прізвищі з 10 літер "Житінський" від імені держави Україна з користі допускають по три \ п"ять помилок, до того ж за відсутності адекватності в самооцінці не можуть ці помилки виправити , тому і бажали б завідомо незаконно когось з користі засудити . а когось лікувати у Їх " ...ПроХфффесорів з ПСИхіатрії.." ! ! ? Які колегіальне Рішення УРСР, важають своїм, фактично обікрали не тільки державу Україна, а і дітей . У тому числі такі керівники митниці Волині як громадянин Остролуцький С.М, ДенисенкоВ.А, використавши ксерокопії втрачених паспорів. і поглумившись над покійними дітьми їх+Яна(ГільМ+)! Тому , Ви і " аноніми " ,які роками їх покривали на відміну від мене ..., телефон 0955709119 ?
Мечислав Валентинови до Житинський Віктор Показати IP 8 Серпня 2014 22:40
Шановний Житінський-Житинський Віктор! Прошу поновити разом з ГП бюджет держави штраф інспекція праці . малолітні опікун Читинський. Братки Андрійко у регресі зі здоровим глуздом. З повагою, Читинські
Житинський Віктор до Мечислав Валентинови Показати IP 8 Серпня 2014 22:56
коментар було видалено
Житинський Віктор Показати IP 8 Серпня 2014 22:51
Од же, тому і "аноніми, ".., чи перевертні як і псевдо Патріоти , які реально здатні тільки на підлість !
ніхто Показати IP 9 Серпня 2014 00:20
.. а , "..взув.." ананімів !
Че Показати IP 10 Серпня 2014 00:15
Читаю цей флуд і мене починає трясця брати. Прошу, люди добрі, перестаньте кидатись специфічною термінологією, якщо не бельмеса в ній не розумієте... Це невігластво
Недієздатний опікун до Че Показати IP 10 Серпня 2014 12:33
Ми цю "хермінологію" коже день читаємо.
Віктор Ж. у інтереса до Недієздатний опікун Показати IP 16 Серпня 2014 13:57
Керівники суду повинні з Прокурором дбати з наповнення бюджету України по штрафних (фінансових) санкціях з митниці у регресі за колишніх керівників митниці таких "інкубаторських татків" як Остролуцький Сергій Миколайович,Денисенко В.А.?!
Читатчам ,недієздатн до Недієздатний опікун Показати IP 4 Жовтня 2014 17:46
А треба не читати , а штрафні санкції у регресі з Остролуцьких Сергійка та Андрійка і їх корефана (охоронця з фабрики) Денисенко В.А., з та його систруні Попової Т.,(еНКВД) нараховувати на фонд заробітної плати Ягодинської митниці та стягувати у регресі бюджету Держави ! І за кожну хвилину прострочки % у виплаті зарплати працівникам митниці , як секунду проведену у неволі Борисом Житінським ,-о, за цей глум і кожного прослуховувавнного незаконно підсудного митника (21) треба цих керівників і судити ! Були "власовці" , так був і Власов , судять працівників митного поста "Луцьк" ,слід і судити братків Остролуцьких з Денисенком В.А., "педофільчиків" цих та їх доглядальщиків з А.І.Гілем та керівниками суддів у Волинській області відомих , як позіціонуються себе "ПАТРІОТАМИ" ,але якими.. !
Житинський Віктор те Показати IP 17 Серпня 2014 00:10
І надумані карні справи та ця від анонімів переписка як і сам Суд над Борисом Житінським у нелегкі для більшості людей та Держави час цікавить потерпілих та "замовників" кураторів колондайщиків ! .
житінський віктор Показати IP 7 Вересня 2014 16:19
розгляд справи 05 вересня 2014 року по обвинуваченню гр.Мельничука В.О., і потерпілих родина Житінських, поки що завершився несподівано : поверненням на дорозслідування у прокуратуру. Дякуємо всім хто небайдужий ... , скоріш за все далі буде ...захисник віктор житінський .
33 Показати IP 23 Вересня 2014 00:19
Так ото ж , і переписка та сама " секретна" справа по громадянину О,Мельничуку та Б.Житінському відкрила дійсних замовників (за ст.370 КК провакацій це залік СБ у Волинській області ) та їхніх виконавців з цинічно підлими методами цькування напротязі стількох років безневинних осіб .
709119 Показати IP 23 Вересня 2014 21:44
На заявлений телефон звонили тільки кур"єри від працівників суду , які боржника Держави та зарплати Остролуцького С, покривали ... а Борис Житінський жертва.., який ім з родини потерпілих попався під "ручку". Звичайно у кожної людини якійсь є гріхи.., та "провокаціїї"...?Хіба за це судити!
боржику держави Остр Показати IP 26 Вересня 2014 08:10
І з Калькути департовали то він на Волині "намитнив" карних справ і Житінських!
"Остролуцький С.М.", Показати IP 2 Жовтня 2014 11:13
Після небагаточисельних коментарів з приводу садиської розправи над дітьми колишніми керівника Волинської митниці Остролуцьким С.М.,митного поста "Луцьк" Денисенком В.А., та по справі кримінальній Мельничук\Житінський Борис з захисником Віктором Житінським та чергової терирористичної атаки "дитячих педофілів" усе стало як говорять у народі "на свої місця" ! Навіть з останняго села Луцького району по дорозі на Володимир-Волинський у ЄС Хорохорина Дяк Влад та сільскі кури сміються над такими фальсифікаторами які невзмозі анонімки підписуваим своїм ім"ям ! Тому люди будьте пильні кого впускаєте у свій дім чи помешкання ...Кожний ж анонімщик та їх "прислужники" отримують рано чи пізно своє ,добре звичайно як чим пораньше..! Дякую усім не байдужим, хто не сіяв ненавість та розбрат, з повагою захисник,- В.Ж.
потерпілі діти Дяки Показати IP 2 Жовтня 2014 12:13
Навіть плем"я та український народ зробить усе , що б відомий педофільчик та боржник бюджету Держави Україна громадянин Остролуцький Сергій з братком Андрійком та керівник колишній митного поста "Луцьк"ДенисенкоВ,за двадцять одного працівника митного поста "Луцьк" та Леоніда Невірка, Андрія Кузнецова, Сергія Урбановича і як замовники карної справи через колишніх "міліціонерів" тепер у маніях по Мельничук/Житінський Борис "заплатили" цієї нечисті Їхньої еНКВДиською проклятою брехливою кров"ю ... Придумав "інкубаторський татко" карні справи , незаконне прослуховування захисника у карній справі при несплаті боргу бюджету та невиплаті зарплати під час законної соціальної відпустки провакувати замах на звільнення ! З використанням втрачених паспортів , та свідоцтва його доньки +Яни П.!? Клоун з Гараджи з поплічниками.
потерпілі Показати IP 14 Жовтня 2014 11:57
ГААГський трибунам , розшук для Остролуцьких з Денисенком та їх "холуїв" !?
потерпілі Показати IP 20 Жовтня 2014 11:06
Обирайте ДЕПУПАТІВ які наведуть лад з Прокурорами та суддями і буде належний контроль за братками Остролуцькими Сергійками та Андрійками та їх корішем Денисеком В.А.,спадковими дитячими садистами еНКВДюрами з досвітом катувань людей з у Луцькій тюрмі з 1939-2014 років . А не "патріотів" крикунів ...!
потерпілі діти захис Показати IP 8 Листопада 2014 21:26
Плазм склався і по боржнику Держави України Остролуцькому С.М., з митниці та у цьому всьому роль "ксерокопії втраченного паспорту" для переоформлення зарплати працівника та АНОНІМА..!
люди Показати IP 9 Листопада 2014 10:48
О ці заздренні братани Остролуцьки Сергій з Андрієм та колишній керівник митного поста "Луцьк" Денисенко Віталій Анатолійович немало крові попили людям та дітям за десятиліття їх садиськими методами.. І плодосить же Земля таку падаль..
я Показати IP 19 Грудня 2014 11:37
Знову подали через ЗМІ у розшук Житинського Бориса для приводу до слідчого "для чергового даяння" з суттєвими порушеннями як права так і української орфографії і правопису ! А штрафні санкції з митниці у регресі за боржника бюджету Остролуцького С.М., з Денисенком В.А., не розшукують ні МВС чи Прокуратура з керівниками суддів Волині!? У черговий раз замахнулись на пенсію не повертаючи соціальні виплати та за опіку ні Борису, ні Віктору Житінським зарплату якого пригубили по копіях втрачених паспортів ! ?
для,- Я !!? Показати IP 25 Грудня 2014 19:00
Та ні для "служак" у мундирчиках з зажерливими мордяками як у Гіля А.І.,чи мантіям як у керівничка апеляційного Суду у інтересах митників братків СБУ Остролуцьких та Денисенка В.А.,ніякої люстрації без Венецианської комісії НЕ ПОТРІБНО ! ! ! А для чого це ЇМ???
потерпілі діти захис Показати IP 8 Січня 2015 19:12
" Дякуємо " за Новорічні привітання від аноніма з Остролуцькими та їх пособників... , наша пісня гарна нова починаєм її знову...
Житинський Показати IP 30 Січня 2015 22:45
Без Венеціанської комісії а також захисту прав і захисника працівники суду майно та кошти сім"ї та родині Житинських протиправно не повертають... Не дивлячись що справу направлено на додаткове розслідування пройдисвіти і замовники карного переслідування Остролуцьки Сергійки з Андрійками торжествують тимчасово ..все одно..., нація і їх їх холуїв найде та покарає..
ДЕРЖАВА Показати IP 5 Березня 2015 17:15
О..., СМЕРТЬ СЕПАРАТИСТАМ які Бориса Житінського та родину катували та боржника бюджету держави Україна Остролуцького Сергія з Андрієм і Денисенко Віталія з сеструньою Танюхою покривали а тепер згадали ..., що такого судді як Андрій Завальний у суді Волині немає та небуло...І ще з потерпілих окрім їншого судові збори та побори вимагали...О це самий чесний суд і чесні судді особливо їх керівник Волині та заступники цього керівника які давали дозволи на слідчі діїї та прослуховування...За гроші держави і борги нестягнуті для бюджету "дефіляди" буде чесні писати..
потерпілі Показати IP 18 Вересня 2015 20:18
З плином часу штрафні санкції так і не стягнуті за боржника бюджету держави Україна Остролуцького Сергія Миколайовича та його братка еНКДБіста Андрія і Денисенко Віталія Анатолійовича які пересадили весь митний пост "Луцьк" Волинської митниці на різни терміни увязнення .Замовили карну справу по Борису Житінському та "об"еловували з веремчуками" родину захисника у карній справі і через того Барчука В.М., катували Леоніда Невірка з Рожищ!? От знову аннонімки підкидають а де зарплати працівників і захисника так більше десяти років незнають!
потерпілі Показати IP 22 Вересня 2015 19:34
Не надаючи оцінки правової публікація про суддю Ковтуненка В.В., проте ж не хто не питає у керівників суду Волині ,- чітко з Філюків Петра і Татьяни та Остапука В.І.,з Квятковським М.С., і Лесика Вічислава як можна засудити цілий митний пост "Луцьк" Ягодинської митниці (21 особу) і десятиліття мордувати родини Житинських і Житінських та Дяк і Ковальчук так і покриваючи і ФАКТИЧНО НЕ СТЯГУЮЧИ штрафні санкції до бюджету ДЕРЖАВи у регресі з ДФС Ягодинської митниці за відомих бариг і боржників дітей та інваліда Житінської Валентини Мечиславівної з Постанови ВСС України ПОТЕРПІЛОЇ пройдисвітів еНВД Денисенко Віталія Анатолійовича і братків Остролуцьких Сергія і Андрія...., от то вам люди і така ЛЮСТРАЦІЯ ,- "дЕРИЖОРА з ЗАЛУХОВО !
представники потерпі Показати IP 22 Вересня 2015 19:41
За двадцять пять років ( ще з советської мЕЛИцІЇ ) перебування на посаді Філюк П.Т., тільки й те навчився що "ГАРГОЛИТИ - як ой чесний міліціонер" НА ПОТЕРПІЛИХ І ЛУЧАН...., А ЧІТКО ДЕ ШТРАФ з митниці за Остролуцького С.М., Денисенко В.А., у бюджет ДЕРЖАВИ так і незнає..???
потерпілі Показати IP 29 Червня 2016 22:07
Де ШТРАФ у бюджет ДЕРЖАВИ з педофіла у тому числі власної доньки Остролуцького Сергія і Андрія ....., такий "чесний советський міліціонер" ФІЛЮК Петро Тодосійович чітко НЕ ЗНАЄ!??
потерпілі Показати IP 8 Листопада 2016 21:00
Де штраф державі у рнгресі за Остролуцького С.М.-ФІЛЮКИ з Залухово зарплати і дитячі гроші ?
потерпілі ,- діти Во Показати IP 26 Листопада 2016 21:43
Наближаються Новорічні свята ,- проте штрафні фінансові санкції з Волинської митниці у регресі за боржника бюджету ДЕРЖАВИ УКРАЇНА так іне стягнуті ..???????????От же діти знову без подарунків та дитячих грошей і зарплати з безспірної вини боржника бюджету держави Україна Остролуцького Сергія Миколайовича та його "покровителів" в МАНТІЯХ і мундирах !!??
gtjnthgsaks Показати IP 8 Січня 2017 19:37
********* DE GROHI DiTJAM i DERHAVI .....@ MATJA - FILUKiV?
Свята пройшли ,- де Показати IP 30 Січня 2017 15:46
Протягом десятиліття з особливою жорстокістю та винятковим цинізмом на Волині керівники прокуратури та СУДУ на замовлення боржника бюджету ДЕРЖАВИ ,_ Остролуцького С.М.,- звірські знущались над дітьми і особами з інвалідністю та їх родичами і ГЕРОЄМ визволителем лучан Житінським Борисом Юрійовичем!? Про що і описано у статті під якою розміщено цей коментар ,про "ЗАЛУХІВСЬКО \ГІЛьОВЕ так називаєме правосуддя " яке продовжується десятиліттями... !? Від цих звірст визнані потерпілими як Житінська Валентина Мечиславівна так і Житінський Віктор І Борис як були підані злочиним діям придставниками СУДУ І Прокуратури від місцевих полішутських сепаратистів!!!!!!!!??????????- які замісь того що б стягувати штрафні санкції державі катували майора ЗС Житінського Бориса Юрійовича .... , збиваючи майно і кошти з родин Житинських так і Житінських ............Проте свята пройшли ,а ФІЛЮК П,Т.,штрафні санкції не шукає бюджету держави Україна та зарплату захиснику не виплачує ...?? Одже де ШТРАФ з Остролуцького Сергія Миколайовича державі і зарплата захисника і Житінського Бориса !???
діти потерпілих роди Показати IP 24 Серпня 2017 23:09
Скоро перше вересня ,- ШАНОВНІ КЕРІВНИКИ СУДУ ,- ВОЛИНІ : ПетроТодосійович Філюк,з племінницею Татьяною Миколаївною і Барчуком В.М.,- та Івасютою Л.В., і іншими - ДЕ ШРАФНІ ФІНАНСОВІ САНКЦІЇ У БЮДЖЕТ З МИТНИЦІ ДФС ,- У РЕГРЕСІ ЗА БОРЖНИКА ДЕРЖАВИ ,- ГРОМАДЯНИНА ОСТРОЛУЦЬКОГО СЕРГІЯ МИКОЛАЙОВИЧА (інкубаторського ТаТка та такої ж його співмешканки і братка Андрійка)..??1??Так і відповідно "дитячі гроші" Дяк Влада та Ковальчук Мілени як і зарплата Житінського Бориса і Віктоа Юрійовичів !????Чітко,-ДЕ????? Скільки МОЖНА ПЕНСІЮ Житінської Валентини Мечиславівни ,- нараховувати "судям і Прокурорам",- і обзивати інвалідів захвачуючи їх майно садиби та квартири?Хочете ще і опіки позбавляти ,- так слід провести розрахунок і за ОПІКУНСТВО та ПІКЛУВАННЯ над ІнВАЛІДАМИ ЗА ДВАДЦЯТЬ ШІСТЬ РОКІВ Незалежної України ,- з такими ж КошелямиФ і Семенюк Олькою та "підлюбомильскими - Мешковцями Светками"- яку за схильність до зоофілії і монгольских Верблюдів з Монголії і депортували як і Остролуцького С.М.,- з Калькути (ІНДІЯ)?Мало що до Залухова Луцьк "по двох лініях" ПРИЕДНАЛИ ,- так що і ВСЮ УКРАЇНУ і всі землі СРСР??А Бориса Житінського слід ПРОСЛАВЛЯТИ ,а не Боротчукового племміника ,- який в Киеві людей вміє викрадати ,-а інше НІ?
діти потерпілих роди Показати IP 17 Вересня 2017 16:22
З днем Народження вітаемо ,- Ковальчук Мілену яка вижила від голодомору з ГЕНОЦИДОМ по факту не виплати зарплати працівнику від замовника Остролуцького С.М.,- і його ФІЛЮКа П.Т.!?
За боржника ДЕРЖАВИ Показати IP 25 Листопада 2017 16:29
ФІЛЮК П,Т,,Т.М- з судею Івасютою Л.В та бАрЧуКоМ де штраф з митниці ДФС у бюджет і зарплати дітей особи з інвалідністю Житінської В.М.,- коли "вивчите" ЗАКОН ??????????????????????
потерпілі діти , та Показати IP 9 Грудня 2017 20:04
скоро Новий РІК ,- який знову ми родини потерпілих ( ГЕРОЧ ВИЗВОЛИТЕЛЯ КРАЯН - ЖИТІНСЬКОГО БОРИСА ЮРІЙОВИЧА ) від звірств суддів ВОЛИНІ і ЇХ керівника даних суддів у4 Волинській області Філюка Петра Тодосійовича ,- знову без зарплати , пенсії і дитячих грошей та виплат за опіку -25р.!?
потерпілі діти та ос Показати IP 19 Грудня 2017 16:59
От і свято Святого Миколая для людей і дітей , з чим не байдужих і хто святкує вітаємо щиро !? Родина потерпілих дітей і майора ЗС/НП Героя Визволителя Житінського Бориса Юрійовича завдячують краяни за його внесок у наше сьогодення ,але ще потерпають від місцевих сепарюг що засіли на керівних посадах Волині і у судах Філюка П.Т ?Ми сьогодні 19.12.2017 року відзначає чорне десятиліття від геноциду родини Житинських на Волині від особливо жорстокіх замовних злочинів боржника держави : братків - Остролуцького Сергія та Андрія з Віталієм Денисенком !? Саме ціле десятиліття не виплачують зарплату і по завідомо неправосудних рішенях суддів Луцька роками не виплачують пенсію особі з інвалідністю Житінський Валентині Мечиславівній - вже третій рік ?? Явно цих суддів з їх незаконними рішеннями "по їх праці не МАТИ РОДИЛА" , вбачається що у таких осіб немає нічого ЛЮДСЬКОГо у їх діях при винесенні завідомо незаконних рішень в судах Волині !?? А особи з інвалідністю чітко запитують Філюка П.Т;Т.М з Івасютою Л.В,_ де пенсія Житінської Валенити Мечиславівної "чітко" ДЕ ?? І де штраф державі з Остролуцького С, та Денисенка В,- коли буде виплачено зарплату?ДЕ вкрадена трудову книжку Житінського Б.Ю.?
потерпілі діти та ос Показати IP 18 Січня 2018 21:12
Новий і Старий (Новий Рік) пройшов !?? Ось і пісня вечеря - ПРОЙШЛО РІЗДВО і в католиків і православних - а ГОЛОВА АПЕЛЯЦІЙНОГО СУДУ Волині з Залухово- такий як Філюк Петро Тодосійович НЕ ЗНАЄ ДЕ ШТРАФНІ ФІНАНСОВІ САНКЦІЇ У БЮДЖЕТ в регресі і ст.105 ЦК з боржника Остролуцького Сергія з Андрієм та Денисенка В.,- з охотніком -БарчукомВ.М?!? Людей у Києві викрадати і катувати організувати геноцид для мам трьох дітей вміють такі судді як Філюк П.Т;Т.М,- недоліки у всіх шукати вміють ,- А ОТ ШТРАФ - 12 рік НЕ ВМІЮТЬ ? Окрім того і І НОВОРІЧНІ ПОДАРУНКИ дітей - НАЙТИ НЕ МОЖУТЬ як і дві трудові книжки Б.Ю;В.ЮЖитінських ДО ТОГО Ж ,- з цілою родиною В.Боратчука ,- в особі доньки судді Івасюти Лоліти Володимирівної (дівоче-Боратчук) та її сина і племінника В. Боратчука - цілого міліціонера ВОЛИНІ - П.П.Шпиги і внука В.Боратчука якого пристроїли в Національну Поліцію на місце потерпілого і катованого майора Збройних Сил -Житінського Бориса Юрійовича,? От кому ВІЙНА ,- а кому.- самі бачите що? З повагою до інших потерпілих від звірств "підлюбомилько підХАБАРИЩЕНСЬКИХ сепаратистів -потерпіла родина Житинських з дітьми та особами з інвалідністю.
потерпілі Показати IP 12 Лютого 2018 20:44
.....ось і вся "казочка" Ой...,- ЯКИХ Чесних - проФФФфффФФФфесіоналів - як суддів,Прокурорів і ГОЛОВНОГО міліцейського племінника Волині - В.Боратчука цього Петра Петровича Шпиги і доньки того таки ж Боратчука В.,- судді Івасюти Лоліти Володимирівної по факту викрадень людей у Києві і іншого!? Окрім того ,- особливо важкі злочини з ст.115 інших КК як явне вбивство чи доведення до смерті покійного заступника начальника митниці Л.Пурія+ ...,- та інших осіб - ніхто і не розслідує ???
потерпілі Показати IP 25 Листопада 2019 10:10
Таки так - от ТАК і Є!?
діти Показати IP 4 Грудня 2019 20:11
А повинні судити Остролуцьких Сергійка і Андрійказ Денисенком в.а., КОЛИШНІХ КЕРІВНИКІВ вОЛИНСЬКОЇ митниці з "зАлухівсько-філюковим " Сендикатом за борги бюджету державі з штрафних фінансових санкцій з митниці у регресі!? Ще в КС -- ...."посунулось"" - сепаратисто-садисти дитячі!?
потерпілі Показати IP 10 Грудня 2019 19:27
З поданням до Луцького МВК і Г.Пустовіта , звернулись потеріплі про визнання Житінського Бориса Юрійовича 15 травня 1973 року народження майора ЗС /НП ПОЧЕСНИМ ЛУЧАНИНОМ з 1.7.2019р!? З чого вбачається ,слід Житінського Б.Ю., як ПОЧЕСНОГО ЛУЧАНИНА визнати людиною РОКУ! Окрім того не тиільки 2019 року а і УСІХ РОКІВ з 2006 року починаючи по усі і 2020 рік !? А не якусь мерзотну ПАДАЛЬ, - чи " цілий СЕНДИКАТ" излочинний який заподіяв борги бюджету державі з Остролуцькими С.М !?
так Показати IP 10 Грудня 2019 19:56
Ось так і Є - таке ЖИТТЯ !
потерпілі Показати IP 16 Грудня 2019 17:41
Відомий з Волині КАТ дітей та інвалідів у КС ( Філюк П.Т., і його поплічники п.і.п.,) з боржниками бюджету Держави Остролуцьким С.М; колишнім керівником митниці знову шукають жертв для своїх ЗВІРСТВ які здійснювали з родиною ЖИТИНСЬКИХ з 2005 року !?
потерпілі Показати IP 17 Грудня 2019 20:09
Таки - так і Є - перевертні дитячі садисти ( Судді п.і.п., з колишнім чудовиськом з РУКАВИЧКИ - Швидким В.В., ) вже вбивцю керівника міліції Луцька Швачку "знайшли" , як і Володимира Клеванського ....., і носить ж ЗЕМЛЯ цю наволоч НЕНАЖЕРЛИВУ на цьому СВІТІ !???
ок Показати IP 24 Грудня 2019 17:24
Таки так так і Є !?
!? Показати IP 30 Грудня 2019 16:52
От ЦЕ дійсно в судах Волині наволочь ЗАСІЛА!?
родина Показати IP 10 Січня 2020 13:06
Після Остролуцьких Сергія з Андійом та Денисенка В.А., з Барчуком В.М., родина і Волинь після П.Т.ФілюківТ.М,з Залухів давно посилає цих КЕРОВНІКІВ якщо не на ТРи Букви так шукати СОВІСТЬ?
потерпілі Показати IP 10 Січня 2020 13:08
Звірські вбивства дитячих садистів і пенсіонерів з користі за їх майна в Хорохорині та Луцьку по вулиці Лобачевського як і за місцями робіт - покривають на якісь ФЕЙКИ !?? Совість шукайте СУДДІ Волині з Остролуцькими С.А., і штраф у бюджет!?
!? Показати IP 10 Січня 2020 17:43
Так - а Лещенко З.Б., з Александровою М.А ( колишньою Головою Адміністративного СУДУ) ..після рішення зборів суддів і КС "....поповнення цим ЧЕСНИМ ПРОЙДИСВІТОМ"ТЕПЕР як совість .. чи ЯК!?
Житинський В.Ю. Показати IP 14 Січня 2020 16:18
Шановні дописувачі +380667709017 , це мій телефон я Житінського В.Ю.!? Якщо у ВАС є якісь питання звоніть !? Так як враховуючи, що ТУТ переписка використовується НАМ на ШКОДУ, у тому числі як Прокурорами так і суддями окремими у Волинській області !?
+380667709017 Показати IP 14 Січня 2020 16:20
+380667709017, вчора в прокуратурі дізнався , що переписка така Є !? при необхідності звоніть мені особисто :Житінський Віктор Юрійович.
Житинський В.Ю. Показати IP 14 Січня 2020 16:33
Вітаю усіх з св"ятом та більше у переписках тут не приймаю участь!?.
+380667709017 Показати IP 22 Січня 2020 18:56
Окрім замовників (КАТІВ-ВБИВЦЬ Житінського Бориса Юрійовича), і виконавців (окремих) звірств до дітей та мами особи з інвалідінстю ЖитінськоїВ.М,з родини Житинський та їх інформаторів ,- дана сторінка НЕ КОМУ НЕ ЦІКАВА !? Остролуцький С.М., знов і цього РОКУ ЗЖЕР дитячі подарунки? Житінський В.Ю.,потерпіла родина. +380667709017.
!? Показати IP 31 Січня 2020 19:00
!?
!? ТАК Показати IP 2 Лютого 2020 13:14
ТАК - ТАК !?
пенсіонерка Показати IP 3 Лютого 2020 19:20
Бандитський напад на пенсіонерку 30 січня 2020року в Луцьку не висвідчується ,- значить тіж замовники та тіж виконавці ,- !?? Хто викрав та вбив Бориса Житінського майора ЗС/МВС !? +380667709017. звоніть .
от як Показати IP 4 Лютого 2020 16:12
Напевно , звірствам від садистів що засіли на керівних посадах на Волині ,- фашистам можна було б багато чого повчитись !? О/ у ціх пройдисвітів ,- НІ совісті ,-НІ Честі- Ні якого ,- Закону!?НЕ має!? Так напевно і НЕ БУЛО з народження ,- звідки це може у НИХ ВЗЯТИСЬ,- при посаді і пагонах!?
Так Показати IP 4 Лютого 2020 16:16
Таки так ,- так і Є!?
gsc Показати IP 16 Березня 2020 19:37
УВАГА !? Це прикольна сторінка ,- замовники і боржники держави Україна колишні керівники митниці Волині, та справи №1\244\2008 року ( БарчукВ+МельничукВ) цей виродок депортований з Індії(Калькута), уродженець Івано- Франківська- Остролуцький С.М/з ХАПУГОЮ=-Денисенко В,пише про всіх крім себе,а після вбивств осіб родини (Житінських),змінює Їх призвіща і заводить цей "балаган" !?
Потерпілі1/244/08 Показати IP 3 Вересня 2021 21:50
Терористи Волині у особі окремих суддів та швидкого в.в,- і окремі прокурори/хілюкв.в.-кухтей;гіль а і,- де майор житінський Борис Юрійович? Штраф у бюджет за остролуцького с.м з митниці?
Ніхто Показати IP 19 Вересня 2021 21:46
От такі ,,Казочки,,_від садистів , вбивць у Суді Волині.
Діти Показати IP 12 Січня 2022 12:57
Де пенсія, зарплати штраф держави?
Так Показати IP 12 Січня 2022 13:15
Україна , Волинь- не спи....?
Діти Показати IP 6 Березня 2022 23:06
Таки так,- Слава Україні Герою Житінському Борису Юрійовичу, 15.02,1973 року народження - звірськи вбитому 10.06.2014., з дітьми та іншими жінками (п.і)- окремим суддею зВолині на замовлення боржника бюджету держави - рацидивістів з злочинцем Остролуцьким Сергієм як бандою
О Показати IP 10 Березня 2022 12:57
Таки так так і є - ними і скористався злочинець терорист - Остролуцький Сергій з іншими злочинцями з УРСР.
11.03.2022 Показати IP 12 Березня 2022 07:06
Бомбардування аеропорту Луцьк, четверо загиблих , є поранені у тяжкому стані !?
Книжка трудова Показати IP 12 Березня 2022 09:52
Де трудова книжка Житінського Бориса Юрійовича - кіборга в МВС?Почесного опікуна України - закатованого викраденого в Києві у 2014 році
Слава Украіні Показати IP 18 Березня 2022 21:20
Героям Слава - майору Збройних Сил України Житінському Борису 15.05.1973 року народження - загинувшому 10.06.2014 року.
Христос Воскрес Показати IP 24 Квітня 2022 17:53
Слава Герою Житінському Борису Юрійовичу 15 травня 1973 року народження , майору Збойних Сил. Почесному громадянину декількох міст України , піклувальнику літніх осіб та ( мами) Житінськоі Валентині Мечиславівноі особи з інвалідністю. Воістину Воскрес . А виводку « орді здирників: суддівської бурятської- підлюбешовськоZалухівському» вбивці та казнокрадам збоченцям прокляття за 1/244/08 по 12 коліно .. Христос Воскрес - Воістино Воскрес ми ж з України....
«ОсвАБАдИтелям»1/244 Показати IP 9 Травня 2022 20:03
У День Перемоги над фашизмом, Zалухісько-V, дітовбивцями та КАТАми з справи :1/244/08, усі виклинають,- ОстролуцькихС.,Денисенко Віталія Анатолійовича за масові вбивства. А Житінського Бориса Юрійовича, майора Збойних Сил- прославляти.
Ми є потерпілі 1/244 Показати IP 17 Серпня 2022 09:41
Житінський Борис Юрійович , з дітьми (2) , невстановленою жінкою загинув у 2014 році від рук перевертнів коло баранів , під час проведення АТО, 15 травня 1973 року народження !? Житінський Б.Ю., є почесним мешканець Волині, опікуном літніх осіб та мами , особи з інвалідністю. До Дня України Ннезалежності - присвоєно позачергове звання , державна нагорода - сім,і подружжю вручити, пошана спадкоємцям родині - !?
Так Показати IP 17 Серпня 2022 09:42
Таки так так і Є!?
1/244/08 Показати IP 24 Серпня 2022 07:09
З Днем Незалежності!
Потерпілі з 1/244/08 Показати IP 18 Вересня 2022 09:55
Ковальчук Мілена ,одній з дітей родини Житинський - що є потерпілими від суддів ( окремих сепаратистів) і колишнього керівника митниці Остролуцького С.М., виповнилось надцять років. Вітаємо красуню Мілену з Днем Народження . Житинський,потерпілі .
Віктор Показати IP 18 Вересня 2022 09:58
Таки так , так і є - усе в Принцеси Мілени у житті буде добре та відмінно !? Вітаємо .
Потерпілі з 1/244/08 Показати IP 4 Жовтня 2022 22:43
Відносно паспортів як Б.Львова та ОстролуцькогоС, з П.ФілюкТ., як і Войтович Татьяни з Підгайною Оксаною та виводком з підЛюбешова-гАпончуковО, що не стягнули штраф у бюджет з митниці*які паспорти у цих посадовців суду на Волині !???! Та звичайно" ,корейка-ПахолюкА"з іншими паспортoм? От про це і слід писати ГП України та СБ України!? O...
Діти Показати IP 4 Жовтня 2022 22:44
Так так , так і Є!?
Потерпілі 1/244/08 Показати IP 4 Жовтня 2022 22:47
І то ще ,три букви -рот також свій смердячий розкривало до Житінського Бориса, осіб з інвалідністю та малолітніх дітей-чудовисько!???
Віктор Показати IP 9 Жовтня 2022 22:45
З святом Днем Юриста України , Слава Збройним Силам України у особі кіборга Героя потерпілого Житінського Бориса Юрійовичу15.5.1973-2014.6.10,зо нас катували , як і МВС у особі Бориса Житінського потерпілого від суддів окремих Волині (п.і)звірств замовника 1/244/08 справи боржників бюджету Остролуцького Сергія Миколайоговича та його угруповання, які нас грубили...! Як справа з стягненням штрафних санкцій у бюджет : параної дні шизофреніки ще і недієздатні?!? Психіатри з Днем Народження ,- ху@ло ( керченським мостом), а суддів Волині з ОстролуцькиХ оЙйоЙй як шкода що з патанатомами не усіх ще також непривітали!?
потерпілі Показати IP 9 Жовтня 2022 22:49
Таки так, заявники про замовне вбивство офіцера майора Збройних Сил Житінського Бориса з Хорохорина - Остролуцького Сергія уже розшукують , як і Семенюк О.Б?
Ок Показати IP 9 Жовтня 2022 22:54
Таки так так і є скоро усяке чудовисько у формі , мундирі чи суддівській мантії ,- отримає по заслузі за звірства до дітей та родини з кримінальної справи 1/244/08,-де потерпілим є Житінський Борис , Житінська Валентина та родина Житинських? Ок.
Потерпілі1/244/08 Показати IP 18 Жовтня 2022 22:39
Слава Збройним Силам ,- у особі майора Збройних Сил Житінського Бориса Юрійовича 2014.06.10- почесному Лучанину народженому 15 травня 1973 року народження, потерпілому у кримінальній справі 1/244/08, з дітьми (декілька п.і), особою з інвалідністю Ж.Валентиною
Діти Показати IP 18 Жовтня 2022 22:47
О,- а що з паспортами (інших держав) у окремих осіб в судах Волині , слідчого ХілюкВ.В?І працівника прокуратури Волині (ГільА), покійних дочок як Маряни+,Остролуцького Сергія ,-Які катували нас дітей , Житінську Валентину з інвалідністю довічною, мородерили до смерті?
О Показати IP 19 Жовтня 2022 12:56
Такі так так і Є !?
Боратчук, /дівоче/ва Показати IP 19 Жовтня 2022 14:42
А де мій та про мене , коментар та мою родину!?
Потерпілі 1/244/08 Показати IP 22 Жовтня 2022 07:34
О, і керівників установ держави з Римачів також;!? А не якихось Боратчук ( Івасют)Л., З РадеХов - чи Шпиг,- ЧмикоськихКовельського району; а співчучуття щирі від порядних осіб держави ..Потерпілі з кримінальної справи1/244/08 .
Потерпілі з 1/244/08 Показати IP 26 Жовтня 2022 20:57
Таки так так - Є!?
потерпілі 1/244/08 Показати IP 6 Грудня 2022 18:49
З Днем ЗСУкраіни ,- славимо таких воїнів як Житінський Борис Юрійович 10.6.2014- 15.05.1973 року народження,- почесному опікуну ,-майору Збройних СилУкраіни. Дітей потерпілих цієї родини, шануємо таку маму як МАМА Героя,-Житінську Валентину з інвалідністю. А не виводок серверів - фальсифікаторів з справи 1/244/08-Слава Україні .
Потерпілі з 1/244/08 Показати IP 15 Грудня 2022 21:53
З Днем працівників Суду, слава захисникам і Житинський родині, захисниці мамі Героя Житінського Бориса Юрійовича, Житінський Валентині з інвалідністю та нашим дітям потерпілим з справи 1/244/08, а катам - прокляття 12 коліно ..А коли вернете награблене ,судді з прокурором Швидким В В., Іншими здирниками дітей і осіб ..
Потерпілі з 1/244/08 Показати IP 26 Березня 2023 19:22
Приблизно о 18-45-48 позвонили на 102 ,для фіксації злочину чергового....
Потерпілі з 1/244/08 Показати IP 29 Березня 2023 09:25
Будьте пильні ,уважні - люди: перевертнів суддів як ОксанаС., Закарпатської області з судів- достатньо! Слава ЗСУ,Слава Україні- родина потерпілі1/244/08, Гарного усім дня разом ми сила , +380665684077, з повагою захисникиГероя Бориса Житінського, брати -Ваш,: Житинський Віктор,(мама)Валентина,діти!?
Потерпілі 1/244/08 Показати IP 29 Березня 2023 09:27
Слава Україні !
Боратчук, /дівоче/Ів Показати IP 29 Березня 2023 09:53
Слава Україні
Потерпілі з 1/244/08 Показати IP 5 Квітня 2023 07:26
Доброго дня , добрим людям - Слава Україні !
На щиті, Слава ЗСУ- Показати IP 5 Квітня 2023 07:41
З ст .214КПК заявляємо у СБ України про внесення відомостей у ЄРДР як за ст114ч.2ст.115 іншими КК на чергове 26,3,2023 року розповсюдження фейків через фейсбук-,ЗМІ проДяк В П .,потерпілих дітей з справи 1)244/08, родину Героя України Житінського Бориса Юрійовича викраденного 10.6 2014 р,м.Київ. До злочину причетні як замовники Остролуцький Сергійко з колишні митники Денисенко В М ,ншими .А також, засуджений суддя п і п, з коледанкою п.і., з психічними хворобами з народження, так як пора року знову вплинула на цих осіб,- весна. ..весна ..!? З повагою, +380667709017, потерпілі1/244/08, захисники- опікун УРСР,Героя України,Віктор,родина.
Слава Україні Показати IP 9 Квітня 2023 18:19
З святом католиків та православних, - анонімам : за справу 1/244/08,- потерпілі виклинають довічно!? Звонити +380667709017, зрозуміли перевертні у UA?Слава Україні.
Травень,01 Показати IP 1 Травня 2023 21:56
О,травень- як успіхи "аноніми- вбивці", та що з трудовою книжкою майора ЗСУ,Героя Житінського Бориса Юрійовича 10,6,2014-15,5,1973 року народження ,аноніми!? Чітко запитує потерпіла родина з справи 1/244/08!?
ДмС України Показати IP 3 Травня 2023 03:44
Слава ЗСУ,у особі майора Житінського Бориса Юрійовича, потерпілим захисникам 1/244/08,ДМС дітям і особам з інвалідністю ЖитінськійВалентині, здоров'я Житінський Світлані ОЗ Луцького МВК,у особі представниці і під пТолстикВ.,ПетроваяС,ін... Слава Україні .
Діти Показати IP 3 Травня 2023 03:55
Слава опікунам зУРСРі України майора ЗСУ, Житінського Бориса Юрійовича 10,6.2014-15.5.1973 року народження у м.Луцьк Житінській Світлані і чоловіку які виховали Героя,потерпілого з 1/244/08..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus