USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10

Волинянки побились через чоловіка

8 Березня 2013 15:40
На Волині жінка відлупцювала суперницю, а потім повибивала вікна у її будинку.

Про це повідомляє інтернет-видання «Під прицілом».

Зокрема вранці молода жінка завітала до відділення «Ощадбанку» в селищі Іваничі, де почала сваритися з неповнолітньою дівчиною, а потім - бити її. У конфлікт втрутилась випадкова перехожа, в результаті чого нападниця зникла з місця події.

Травми жертви судово-медична експертиза класифікувала як легкі тілесні ушкодження.

Опісля скандалу в банку, нападниця повибивала вікна у будинку своєї жертви - вона розбила 7 склопакетів.

Своєю чергою, неповнолітня дівчина вирішила написати заяву до правоохоронних органів. Ймовірно, що молода дівчина відбила у зловмисниці коханого, що й стало причиною конфлікту. Проте під час допиту жінка не визнала свою вину та звинувачувала постраждалу.

Слідство встановило, що розмір завданої шкоди становить 1970 гривень.

Таким чином, Іваничівський районний суд Волинської області визнав молоду жінку винною у вчиненні злочину, передбаченого частиною 1 статті 296 КК України, і оштрафував її на 8500 гривень. Разом з тим, вона має сплатити постраждалій та її батькам 1500 гривень моральної шкоди, а також 1970 гривень матеріальної шкоди за розбиті вікна.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Сергій Показати IP 9 Березня 2013 12:51
хм, а для держави сварки вигідні...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus