USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волиняни скаржаться на самопочуття через «Кроноспан». ВІДЕО

23 Жовтня 2013 09:40
Мешканці 15 мікрорайону у Нововолинську розповіли про вплив заводу «Кроноспан» на їх самопочуття, - інформує ПроНовік.

Жителі масиву, які мешкають по сусідству із потужним деревообробним підприємством, скаржаться на гострий «сосновий» запах та алергічні реакції. Розповідають, що негативні наслідки для здоров’я помітні не лише у людей поважного віку, але й у молоді та дітей.
ЧИТАТИ ЩЕ: ВОЛИНЬ ІНІЦІЮВАЛА МІЖНАРОДНУ АКЦІЮ ПРОТЕСТУ
ЧИТАТИ ЩЕ: НА ПІКЕТ МІСЬКРАДИ У НОВОВОЛИНСЬКУ ПРИЙШЛО ЧОТИРИ ЛЮДИНИ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
місцевий Показати IP 23 Жовтня 2013 09:50
............а випадково ліс завозять не з Чорнобильської зони, де ліс "втянув" у себе всі негативи катастрофи ?????!!!!!
Стрий Показати IP 23 Жовтня 2013 10:01
Мені вже 98 років і буває, що голова болить. Чи не "крономпан" винен?!
Рома до Стрий Показати IP 23 Жовтня 2013 14:25
Болт вже напевно теж не стоЇть? Точно Кроноспан винний!
лучани Показати IP 23 Жовтня 2013 10:05
Совкам підприємство заважає, зате алкоголіки та наркомани у Новолинську не заважають.
Оксана Показати IP 23 Жовтня 2013 13:24
В продовження описаного вище хочу зазначити, що останнім часом дії п.Камишнікової, яка це організувала, викликають занепокоєння. В деяких справах я її підтримувала, думала, що це дійсно чесний журналіст, який виступає за справедливість та висвітлює події всебічно. Як показала дійсність, це вже не так. Всі коментарі на сайті Проновік, які не відповідали позиції Мадам, видалялись або взагалі блокувались – сама пробувала. Обговорення на форумі виглядає так, що всі стопроцентно підтримують її. Тоді питання – чому є ніхто не прийшов ні на 15-й, ні до міськвиконкому? Друге – відео з 15-го: 80% вирізали, залишили тільки те, що «треба». Сама свідок. І останнє – виставити в інтернет фото з пікету з 4 людьми – сором!
Че Показати IP 23 Жовтня 2013 14:51
Чого дивуватися - так звані "активісти-захисники", прагнуть заробити бабки. Приходять до керівника підприємства і просять гроші, коли їх посилають подальше - починають чорний піар : статті в газетах, інтернет-видання і т.п. на тему смердить, димить, голова болить.... В минулому році так троллили мясокомбінат, зараз - кроноспан.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus