USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Волинянин хотів підзаробити на проїзді іноземців

1 Серпня 2011 13:42
Мешканця Любомльського району, який намагався підзаробити на прискореному проїзді подорожуючих, затримали поблизу міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Ягодин».
35-річний чоловік був у стані алкогольного сп’яніння, під час затримання поводив себе нетактовно й намагався втекти. Про це повідомили у прес-службі Північного регіонального управління Держприкордонслужби.
Про порушника прикордонний персонал дізнався від іноземців, які, сплативши «умільцю» гроші, вимагали позачергово заїхати до пункту пропуску для проходження контролю.
Після того, як зловмисник витверезився, щодо нього склали адміністративні матеріали, за якимм рішення прийме суд.
Крім цього, в його діях вбачаються ознаки злочину, про що проінформовано Любомльський РВ МВС для прийняття правового рішення.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
марек Показати IP 1 Серпня 2011 22:19
Гриня чемпіон!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus