USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Волинянин купив у шахрая неіснуючу мобілку за 1125 грн

6 Липня 2011 18:06
Мешканець селища Шацьк через інтернет купив мобільний телефон «Нокіа N 82», якої, як виявилося, насправді не існувало.
На такий же гачок попалися ще п’ятеро громадян – мешканців різних областей: Рівненської, Харківської, Волинської, Донецької, Івано-Франківської, - повідомили ВЗГ УМВС України в Рівненській області.
З’ясувалося, що неіснуючі мобільні телефони через інтернет продавав 19-річний мешканець Березного, що на Рівненщині, Андрій.
Він зареєструвався на одному із сайтів для участі в аукціоні і на торгах продавав неіснуючі мобільні телефони. При цьому брав за них 100% передоплату.
Гроші перераховувались на картковий рахунок Андрія, натомість товар довірливі покупці так і не отримували.

Начальник Березнівського райвідділу міліціх Ігор Денисюк розповів, що упродовж 2011 року цей громадянин на торгах в інтернеті здійснив фіктивну реалізацію шести мобільних телефонів на загальну суму понад шість тисяч гривень.
Наразі за фактом шахрайства порушено кримінальну справу за частиною третьою статті 190 Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає позбавлення волі на строк від трьох до восьми років.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Валентин Показати IP 6 Липня 2011 21:19
Дивно, що щось взагалі вдалось встановити. У лютому цього року я таким чином мав придбати фотоапарат за 4640 грн. Проте домовився про 10% передоплату, а повний розрахунок - при отриманні. Зрозуміло, що нічого я не отримав. Звертався в міліцію, проте мене відмовили писати заяву, мотивуючи це тим, що такі справи - це, так звані, "висяки". Так я і подарував комусь 464 грн. Молодці, що у районі краще працюють ніж в обласному центрі. Якщо хтось зацікавиться, можу дати свої координат.
Богдан до Валентин Показати IP 7 Липня 2011 13:42
Чому висяки? Ти що гроші відправляв на поповнення мобілки чи на банківську картку, яка має реквізити, прізвище власника, адресу, телефон?
Fantom Показати IP 7 Липня 2011 08:55
ви самі винні, користуватись потрібно довіреними ресурсами, і не вестись на низьку ціну. Я постійно купую в інет магазинах, чогось ніразу не "кинули" =)
qwerty Показати IP 7 Липня 2011 12:50
Fantom, "користуватись потрібно довіреними ресурсами" з такою точкою зору продаж бу техніки через інтернет взагалі неможливий
Алкоголік Показати IP 8 Липня 2011 08:57
ЯКОГО! Телефона!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus