USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Волинянин на смерть збив міліціонера

17 Травня 2013 12:51
У ДТП, яка сталася на Рівненщині, загинув пішохід-міліціонер. Наїзд допустив 52-річний волинянин з Ковеля.

Так, водій вантажівки «Maн» 52-річний В'ячеслав з Ковеля допустив наїзд на 30-річного капітана міліції Віталія з Кузнецовського міськвідділу, який йшов узбіччям.

Автопригода трапилася на автодорозі «Київ-Ковель» поблизу села Ромейки Володимирецького району, що на Рівненщині, близько одинадцятої години вечора. Відомо, що правоохоронець перебував у складі слідчо-оперативної групи та повертався з місця події, - повідомляє Рівне вечірнє.

Від отриманих травм слідчий помер у кареті «швидкої» допомоги, яка прямувала до реанімаційного відділення Кузнецовської спеціалізованої медико — санітарної частини №3. Без батька залишились двоє малолітніх дітей.

СЗГ УМВС України в Рівненській області повідомляє, що всі обставини цієї автопригоди зараз з’ясовують слідчі.

«Міліціонер виїжджав у складі слідчо-оперативної групи на затримання тих, хто займається незаконним видобутком буршину, — повідомив «РВ» прокурор Володимирецького району Сергій Міськевич. — А водій фури повертався з Києва у Ковель». Обставини автопригоди ще з'ясовуються.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Paulo Показати IP 17 Травня 2013 13:05
"який йшов в узбіччям" - що це??? Матриця якась.
Сергій Показати IP 17 Травня 2013 15:51
Двое дітей без батька(((

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus